Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Renault Samsung Motors“ Korėjoje pristato SM7

„Renault Samsung Motors“ išplatino naujojo SM7 – naujausio, didelio prestižinio sedano Korėjos rinkoje – nuotraukas, kuriose matomas galutinis automobilio dizainas. Kodėl mums tai turėtų rūpėti? Nes netolimoje ateityje šis automobilis gali pasirodyti ir mūsų rinkose.
„Renault Samsung Motors“ SM7
„Renault Samsung Motors“ SM7 / Gamintojo nuotr.

Šiuo metu Europoje parduodamas „Renault Latitude“ limuzinas taip pat buvo kuriamas Pietų Korėjoje. Nors tai nėra ypatingai gerai parduodamas didelis sedanas, tačiau jis toli gražu nėra prastas. Visų pirma, jis gerai įrengtas – gausu komforto įrangos. Antra, jis naudoja vienus geriausių rinkoje „Renault“ konstrukcijos variklius. Trečia, jo dizainas yra tikrai vykęs (nuotraukas rasite mūsų galerijoje čia). Taigi – naujasis SM7 galės būti puiki pamaina.

„Renault Samsung Motors“ spaudos pranešimas apie SM7 sedaną:

Didelių išorės matmenų naujojo SM7 originalios linijos išsiskiria elegancija, komfortu ir rafinuota prabanga. Gyvas priekio stilius išreiškia galią ir pasitikėjimą, o automobilio galas sufleruoja apie erdvų interjerą ir didelę bagažinę. Įžūlus dviejų išmetamųjų vamzdžių dizainas priverčia susimąstyti apie variklių, kurie bus montuojami modelyje, eksploatacines savybes.

Gamintojo nuotr./Renault Samsung Motors SM7
Gamintojo nuotr./„Renault Samsung Motors“ SM7

Šis visiškai naujas sedanas yra pasiruošęs užimti geriausio „Renault Samsung Motors“ asortimento modelio vietą. Automobilis pasižymi puikiu aljanso indėliu – techninių savybių paketu, pripažintu dėl jo stiprumo ir efektyvumo. Naujajame SM7 dera pavyzdinis vairavimo malonumas ir naujausios technologijos, o tai leidžia pajusti išskirtinę gerovę ir tikrą kokybę.

Naujasis SM7 yra labai panašus į koncepcinį automobilį, kuris balandžio pradžioje buvo pristatytas Seulo automobilių parodoje. Automobilis bus pradėtas pardavinėti Korėjoje prieš metų pabaigą.

Didžiausiais matmenimis savo klasėje pasižymintis naujausios kartos SM7 derina drąsias, ryškias linijas bei su niekuo nesupainiojamą rafinuotumo ir elegancijos jausmą. Automobilio priekis sutelktas apie vientisas groteles, derančias su originaliais, prisitaikančiais, kryptiniais automobilio priekiniais bi-xenon žibintais. Charakteringos linijos ir chromuota apdaila taip pat prisideda prie besąlygiško dinamiškumo ir kokybės jausmo. Didelės formos tęsiasi link automobilio galo, formuodamos erdvų saloną, kuriame viskas bus skirta užtikrinti maloniam važiavimui ir išskirtinei keleivių gerovei. Tuo tarpu du įžūlaus dizaino išmetamieji vamzdžiai byloja apie variklių, kurie bus montuojami automobilyje, kokybę ir eksploatacines savybes.

Naujajame SM7 atsispindi „Renault-Nissan“ aljanso kompetencija nuo originalaus dizaino iki itin kokybiško aptarnavimo po pardavimo, kurios galės tikėtis klientai. Sukurtas remiantis naujojo SM5 pagrindu, automobilis išsiskirs kaip pavyzdinis Korėjos didelių sedanų rinkos modelis – jo prabangus komfortas, tylus važiavimas, kruopščiai surinkta važiuoklė ir puikių charakteristikų varikliai bus įtikinantys to argumentai. „Renault Samsung Motors“ užsitarnauta gera reputacija dėl kokybės ir patikimumo bus natūraliai perduota naujajam SM7, pasižyminčiam aljanso automobilių savybėmis bei gaminamam laikantis griežtų grupės standartų.

Šis rafinuotas, prabangus sedanas bus atnaujinto ir struktūrizuoto prekės ženklo asortimento viršuje. Beveik galutinis modelis pirmą kartą buvo pademonstruotas kaip koncepcinis automobilis Seulo automobilių parodoje balandį, o jo interjeras bus atskleistas visai prieš pradedant jį pardavinėti Korėjoje, antroje metų pusėje.

Gamintojo nuotr./Renault Samsung Motors SM7
Gamintojo nuotr./„Renault Samsung Motors“ SM7

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius