-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Renault Trezor“ pripažintas gražiausiu koncepciniu automobiliu Italijoje

Kompetetinga „Concorso d’Eleganza Villa d’Este“ komisija gražiausio šių metų koncepcinio automobilio apdovanojimą įteikė „Groupe Renault“ kompanijos vyresniajam dizaino viceprezidentui Laurensui van den Ackeriui už „Renault Trezor“ elektromobilio konceptą.
„Renault Trezor“
„Renault Trezor“

„Trezor“ jau yra susižėręs apdovanojimų laurus ir žinomiausių dizainerių aplodismentus, laimėjęs Metų koncepcinio automobilio apdovanojimą Tarptautiniame automobilių festivalyje Paryžiuje bei geriausio metų koncepcinio automobilio vardą Ženevos automobilių dizaino apdovanojimuose.

Prestižinis „Concorso d’Eleganza Villa d’Este“ Komo ežero pakrantėje Italijoje rengiamas jau nuo 1929-ųjų. Kasmetinis renginys pritraukia vis daugiau automobilių entuziastų ir kolekcionierių, atvykstančių iš įvairių pasaulio kraštų kartu pasigėrėti puikiausiais sukurtais automobiliais – įspūdingais ir laikui nepavaldžiais meno kūriniais.

Šis koncepcinis automobilis demonstruoja ateites „Renault“ modeliams puoselėjamas dizaino idėjas ir yra varomas elektros varikliu, sukurtu pasinaudojant „Formulės E“ bolidų technologijomis ir šios srities patirtimi, išvystančiu maksimalią 350 AG galią ir 380 Nm sukimo momentą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius