Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Retro akcentai – naujajame „Fiat 500 1957“

Pamačius gatve važiuojantį „Fiat 500“, pirma mintis šaunanti į galvą – puikus miesto mažylis, bet gamintojas ir toliau džiugina pristatydamas naują modelį su retro akcentais - „Fiat 500 1957“. Šis modelis debiutuos Los Andželo automobilių parodoje.
„Fiat 500 1957“
„Fiat 500 1957“ / „Fiat“ nuotr.
Temos: 2 „Fiat 500“ Fiat

Gamintojas norėdamas pažymėti 57 metų progą „Fiat 500 Cinquecento“ modeliui, išleidžia 500 1957 mažylį, kuris nuo standartinio 500 išsiskirs unikaliais 16 colių ratlankiais, senoviniais ženkliukais ir interjeru, kuriame pagrindiniai akcentai bus ruda oda, dramblio kaulo spalvos apdaila ir pilkos spalvos durelių apmušalai. Automobilį galėsime rinktis iš klasikinių spalvų: baltos, šviesiai žalios arba žydros, pastarosios išsiskirs baltais veidrodėliais bei stogu.

Šio mažylio ratus suks „Fiat“ 1,4 litro „MultiAir“ 4 cilindrų variklis su penkių pavarų mechanine arba šešių pavarų automatine greičių dėže. Sportiška pakaba ir aukščiausios kokybės garso sistema bus net ir pačioje pigiausioje komplektacijoje.

„Fiat“ paminėjo, kad šių išskirtinių 500 kiekis bus ribotas, bet neatskleidė tikslių skaičių. Automobilio kaina bus paskelbta netolimoje ateityje, nes „Fiat“ atstovai teigia, jog įsigyti šį mažylį galėsime jau pavasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius