Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Seat Ateca“ visureigiui – dar vienas apdovanojimas

Pirmasis SEAT visureigis užtikrintai skinasi kelią į pripažinimą dar nė neprasidėjus oficialiems pardavimams. Pirmą kartą „Auto Express New Car Awards“ apdovanojimuose dalyvaujantis „Ateca“ laimėjo „Geriausio visureigio“ apdovanojimą. Naujasis SEAT visureigis pademonstravo savo kokybę ir įrodė galintis varžytis su geriausiais parduodamais modeliais savo klasėje. Šis įvertinimas – išties reikšmingas pasiekimas atsižvelgiant į tai, kad „Ateca“ prekybos salonus Europoje bei Lietuvoje pasieks tik rugsėjo mėnesį, rašoma pranešime spaudai.
„SEAT Ateca“
„SEAT Ateca“ / SEAT nuotr.
Temos: 2 SEAT Ateca SEAT

Tai jau antras „Ateca“ laimėjimas – prieš keletą savaičių ją maksimaliu saugumo balu įvertino ir EuroNCAP. „Ateca“ pasiekimai svariai prisidėjo prie bendros šiemetinės SEAT modelių sėkmės. Kiti keturi kompanijos modeliai taip pat buvo pastebėti. Prieš tai tris apdovanojimus gavęs „Leon“ šiemet savo pasiekimų sąrašą papildė „Kompaktinės klasės šeimos automobilio“ titulu, „Leon ST“ apdovanotas „Universalų“ klasėje, „Leon CUPRA 290“ didžiuojasi „Karščiausio hečbeko“ vardu, o „Alhambra“ – geriausio vienatūrio.

„Ateca“ atėjimas į visureigių klasę buvo ypač ryškus ir įsimintinas. Jis gali pasiūlyti visus privalumus, kaip ir „Leon“: užburiančią išvaizdą, derančią su puikiomis eksploatacinėmis savybėmis, praktiškumu ir patrauklia kaina. Tai visiškai nauja pasirinkimo galimybė visureigių pirkėjams“, – įteikdamas apdovanojimą pažymėjo Jungtinės Karalystės „Auto Express“ redaktorius Grahamas Hope.

Seat nuotr./„Seat Ateca“
Seat nuotr./„Seat Ateca“

Komisijos nuomonę patvirtino ir pirmasis Jungtinės Karalystės keliuose atliktas „Ateca“ bandymo testas. Jame visureigis buvo įvertintas 5 žvaigždutėmis. „XCELLENCE 4Drive“ modelį su 2.0 TDI 150 AG varikliu išbandę rinkimų komisijos nariai „Ateca“ apibūdino kaip sekantį „Leon“ pėdomis link savo klasės viršūnės.

„Tai fantastiškas „Ateca“ pasiekimas, artėjant artėjant prekybos pradžiai leisiantis įgauti didžiulį pagreitį – šio modelio pirkimu jau domisi daugybė vairuotojų, o net 13 000 britų jį užsisakė net nepabandę. Šis apdovanojimas yra puikus įrodymas, kad „Ateca“ yra trokštamas, aukščiausiomis technologijomis, stiliumi ir kokybe pasižymintis visureigis“, – sakė JK SEAT vadovas Richardas Harrisonas.

Lietuvą naujasis „SEAT Ateca“ turėtų pasiekti kaip ir likusią Europą – šių metų rudenį. Į Lietuvą šiuos automobilius importuoja oficialus SEAT atstovas Lietuvoje UAB „Autojuta“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius