Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaurės Amerikos metų automobilis – „Hyundai Elantra“

Ponai ir ponios, skelbiame geriausius Šiaurės Amerikos automobilius! Jais tapo – „Hyundai Elantra“ lengvųjų automobilių kategorijoje ir „Range Rover Evoque“ tarp visureigių.
„Hyundai Elantra“
„Hyundai Elantra“ / Gamintojo nuotr.

Finaliniame etape dalyvavo trisdešimt automobilių, tarp kurių – „Ford Focus“, „Volkswagen Passat“, BMW X3, „Honda CR-V“ ir kiti. Komisija nusprendė, kad geriausi – Korėjoje pagamintas mažas sedanas ir Didžiojoje Britanijoje nuo konvejerio riedantis visureigis.

„Hyundai“ nepralošė šiems rinkimams pateikę nebrangų kompaktišką sedaną. Komisija gyrė jo surinkimo kokybę, ekonomiškus variklius ir ypač konkurencingą kainą.

2011-ieji – neabejotinai geriausi „Hyundai“ metai rinkodaros skyriui. Vienas po kito jie rinko „Metų automobilio“ taures, gavo taip pat ir lietuvišką.

Tuo tarpu „Range Rover Evoque“ nuo pat pradžių buvo laikytas šių rinkimų visureigio kategorijos lyderiu. Iš balsus jam skyrusių komisijos narių girdėjosi vien pagyros – gražus, stilingas, tvirtas, ekonomiškas ir geras bekelėje.

„Jaguar Land Rover“ grupė į 2012-uosius žengia labai optimistiškai nusiteikę. Su „Jaguar XF“, ir „Range Rover Evoque“ priešakyje, jiems nusimato geriausi metai pardavimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius