Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

SIXT siūlys automobilį išsinuomoti už vieną eurą

Automobilių nuomos bendrovių SIXT kelionėms iš Lietuvos į Latviją arba Estiją birželio 15–20 dienomis siūlys išsinuomoti naujus automobilius „Volkswagen Golf“ tik už vieną eurą. Automobilius bus galima paimti Vilniuje, o grąžinti Rygoje arba Taline.
SIXT automobilių nuoma
SIXT automobilių nuoma
Temos: 1 „Sixt“

Į vieno euro kainą įskaičiuota automobilio nuoma, „Kasko“ ir trečiųjų šalių, galimai vairuosiančių automobilį, draudimai, taip pat 24 val. per parą pagalbos kelyje paslauga.

„Tokia kaina – tik vienas euras – nėra įprasta nei mūsų, nei kitų šalių automobilių nuomos rinkose. Tačiau norime suteikti galimybę žmonėms išmėginti automobilių nuomos paslaugas. Iki šiol tokią praktiką taikė ir bilietus už simbolinę kainą siūlė tiktai skrydžių bedrovės, o automobilių nuomos rinkoje tokį žingsnį žengiame pirmieji“, – sakė SIXT vadovas Lietuvoje Algimantas Andrašiūnas.

Pasiūlymas bus patrauklus žmonėms, norintiems praleisti smagų savaitgalį Latvijoje arba Estijoje, taip pat planuojantiems keliones iš šių šalių lėktuvu arba keltu. Detalesnė informacija, kaip užsakyti automobilius, pateikiama „SIXT Lietuva“ tinklalapyje.

Pasiūlymas galioja visiems ne jaunesniems kaip 20 metų asmenims, turintiems bent dvejų metų vairavimo patirtį ir „VISA“, „MasterCard“ arba „American Express“ kreditinę kortelę.

Šia automobilių nuomos už vieną eurą kampanija SIXT toliau plečia savo paslaugų Lietuvoje įvairovę. Vasarį bendrovė pristatė „iPhone“, „iPad“, „Blackberry“ ir kitų išmaniųjų telefonų bei planšetinių kompiuterių naudotojams skirtą taikomąją programą, kuri leidžia išsinuomoti automobilį, peržiūrėti rezervacijas ir atlikti artimiausių SIXT nuomos punktų paiešką. Bendrovė turi biurus trijose Baltijos šalių sostinėse ir šių miestų oro uostuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius