Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sukūrė tikriausiai pačią pigiausią „Lamborghini“ transporto priemonę pasaulyje: galės transformuotis į motorolerį

Kinijos technologijų gigantė „Xiaomi“ drauge su Italijos prabangių sportinių automobilių gamintoju „Lamborghini“ sukūrė turbūt pačią pigiausią „Lamborghini“ transporto priemonę pasaulyje.
„Xiaomi“ su „Lamborghini“ sukūrė elektrinį gokartą
„Xiaomi“ su „Lamborghini“ sukūrė elektrinį gokartą / Gamintojo nuotr.

Tiesa, šiuo šauniu gokartu (tai – mažas vienvietis mikrolitražis lenktyninis automobilis be kėbulo, diferencialo ir amortizatorių, turintis 4 ratus ir lengvą variklį), pavadintu „Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition“, galima bus važinėtis tik specialiai tokioms transporto priemonėms skirtomis trasomis. Į greitkelį su juo neišvažiuosime.

Ir kuo gi pasižymi šis gokartas? Gamintojas tvirtina, kad didžiausias elektrinio gokarto greitis yra 40 km/h. Jo galinė ašis iš esmės yra nuimama ir čia turime „Segway“ tipo riedį.

Taip gokartas pavirsta į savotišką motorolerį-riedį, kurio maksimalus greitis bus 20 km/val. ir vienu įkrovimu nuvažiuos 38 km.

Užpakalinės gokarto padangos yra nuimamos ir pagamintos taip, kad būtų mažesnis sukibimas, tad lengviau atlikti posūkius – driftinti.

Priekinės padangos jau yra su padidintu sukibimo rodikliu. Iš esmės taip daroma vien dėl geresnio ir saugesnio posūkių įveikimo.

Taip pat šiame gokarte panaudoti ir gerai žinomi Akermano geometrijos principai, dėl kurių transporto priemonės ratai pasisuka tokiu kampu, kad būtų dar lengviau įveikti posūkius.

Gokarte taip pat yra pora priekinių žibintų bei galinis sparnas, kuris gamintojo teigimu, „pagerina gokarto sukibimą su keliu ir transporto priemonės valdymą“.

Gokarte yra keturios oro įsiurbimo angos, kurios padeda vėsinti 432 Wh baterijų sistemą. Vienu įkrovimu jų energijos užteks nuvažiuoti 25 km.

Kaip ir galima tikėtis iš „Xiaomi“, šis gokartas palaiko išmaniąją programėlę ir joje galima nustatyti norimą maksimalų važiavimo greitį.

Režimų čia turime keturis: iki 8, 18, 28 ir 40 km/h. Jauniesiems ir nepatyrusiems vairuotojams toks dalykas yra labai gerai.

Gokarte yra integruoti 4 garsiakalbiai ir per juos galima leisti norimą muziką arba aktyvuoti „Lamborghini V8“ ar „V12“ variklių gausmą.

Šis gokartas nėra skirtas važinėtis gatvėmis, o tik uždarose aikštelėse ir specialiai tam skirtose vietose. Tačiau yra kompaktiškas ir gamintojas tvirtina, kad jis telpa į automobilio bagažinę.

Prekyba „Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition“ gokartais Kinijoje prasidėjo nuo rugpjūčio 25 d. ir jis kainuoja tik 1200 eurų. Stebėtinai žema kaina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius