Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Superb“ modelis pakeis „Škoda“ veidą

Nors „Škoda“ visada turėjo savo gerbėjų, tačiau tai nebuvo tas automobilis, į kurį gatvėje krypsta visų akys. Tačiau „Škoda“ gamintojas šią praktiškai niekuo neišsiskiriančių automobilių erą ruošiasi baigti, išleisdamas visiškai naują „Superb“ modelį.
Škoda Superb
Škoda Superb / „Škoda” nuotr.

Keičia dizainą

Kai visiškai naujas, trečiosios kartos „Superb“ pasirodys 2015-ųjų viduryje, jį atpažinti gatvėje taps kur kas paprasčiau. Tai liudija ir būsimo „Superb“ nuotraukos. „Škoda“ dizaineriai nusprendė kiek pakeisti tradicinę automobilio išvaizdą ir naująjį modelį padarė agresyvesnį, žemesnį ir platesnį.

Daugiau erdvės viduje

„Superb“ bus kuriamas ant tos pačios vokiečių MQB platformos kaip ir naujasis „Passat“, bet su truputį ilgesne ratų baze, todėl tai turėtų padidinti salono erdvę.

Atsisakys šešių cilindrų variklio

Naujajame „Škoda Superb“ modelyje nebebus montuojami iki tol diapazono viršūnėje buvę 3,6 litro darbo tūrio, V formos, šešių cilindrų varikliai. Kaip alternatyva bus siūlomi galingi keturių cilindrų benzininiai ir dyzeliniai varikliai. Taip pat išliks galimybė rinktis ir keturių varomųjų ratų pavarą. „Škoda“ taip pat sako, kad kol kas hibridinio modelio neplanuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius