Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bekelės galiūnas: šešiaratis „Ford Hennessey VelociRaptor“

Teksase esanti puošybos ateljė „Hennessey Performance“ SEMA parodoje pristato išskirtinį, šešiaratį pikapą „VelociRaptor 6×6“. Be papildomo tilto, automobilis gavo dar patobulintą 600 AG variklį.
Tikras visureigis: šešiaratis „Ford Hennessey VelociRaptor“
Tikras visureigis: šešiaratis „Ford Hennessey VelociRaptor“ / Gamintojo nuotr.

Automobilio sukūrimą paskatino paklausa, nes geidžiamiausias šešiaratis „Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6“ jau nebegaminamas, o ir antrinėje rinkoje jį sudėtinga rasti, kadangi savininkai neskuba su tokiais automobiliais skirtis. Supratę tai, amerikiečiai pasiūlė rinkai savo šešiaratį variantą, kurio gamybai buvo panaudota bekelei skirto pikapo „Ford F-150 Raptor“ bazė.

Šešiaratį monstrą įmonė „Hennessey“ pristatė ir per praėjusių metų SEMA parodą, tačiau tada visuomenė išvydo tik projektinį modelį, o šiemet Las Vegase visi gali susipažinti su serijiniu variantu, rašo „Trucker“.

Kol kas skelbiama automobilio kaina – 295 000 JAV dolerių. Tačiau ji gali keistis, priklausomai nuo pirkėjo įgeidžių. Tarkim, klientas gali atsisakyti 3,5 l biturbininio benzininio variklio, kurio galia siekia net 600 AG arba užsakyti pikapui papildomas, jo pravažumą ir estetinį vaizdą gerinančias, galimybes.

Bazinė, jei galima taip vadinti, versija turi patobuliną Fox pakabą, centrinio ir galinio tiltų blokavimą, 20 colių ratlankius su bekelei skirtomis padangomis, originalius bamperius, šviesos diodų žibintus ir vamzdinį karkasą kėbule.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius