Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tiuningo“ dirbtuvės pagamins 12 žvėriškų GAZ 69: V8 variklis senieną pavers monstru

Vyresni skaitytojai turėtų prisiminti, kad kadaise buvusioje valstybėje – SSRS – automobilių buvo ribotai, todėl „išskirtinius“ modelius, tokius, kaip GAZ 69, gaudavo tik kolūkių pirmininkai ir teisėsaugos atstovai. Beje, GAZ 69, tuomet pagal amerikiečių „Willys Jeep“ vadintas „viliuku“, rinkoje išsilaikė labai ilgai – nuo 1952-ųjų iki pat 1972-ųjų.
Visureigis GAZ 69
Visureigis GAZ 69

Prisimindami šį, išskirtinį, modelį, „Truck Garage“ automobilių tobulinimo ateljė specialistai planuoja rinkai pasiūlyti sumodernintą jo versiją. Pastaroji bus dar labiau išskirtinesnė negu pirmtakas, nes iš viso žadama surinkti tik 12 tokių automobilių.

3 automobiliai turėtų tapti moderniais „pikapais“ su kieta stogo danga, likę – „prabangiais“ kabrioletais su nuimamu viršumi.

Pasak specialistų, iš originalo jie paliks tik rėmą ir kėbulą. Po variklio dangčiu „įsikurs“ HEMI V8 5,7 ir 6,4 l monstrai. Vidutinė šių variklių galia – apie 500 AG.

„Garažiniai“ juos planuoja pirkti iš JAV. Naudotus, bet ne didesnės negu 30 000 km, ridos. Belieka tikėtis, kad senoviniai automobiliai tokią galią atlaikys.

Automobilio salonas turėtų priminti praėjusio amžiaus vidurį. Tiesa, bazinė magnetola gaus sinchronizavimo funkciją, o sėdynės bus valdomos elektra.

Modernizuotas „viliukas“ kainuos apie 63 000 JAV dolerių, rašo Trucker.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius