Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Toyota“ gamoje aukštaičius labiausiai vilioja RAV4 modelis

Prieš metus Panevėžyje duris atvėręs „Toyota“ automobilių centras „Auresa“ skaičiuoja pirmuosius rezultatus. Nuo veiklos pradžios „Toyota“ gerbėjams buvo parduoti 59 nauji ir 44 naudoti automobiliai.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Aukštaičių gretose populiariausias – RAV4

UAB „Auresa“ generalinis direktorius Marius Goštautas pasidžiaugė, kad įmonėje iki šiol dirba tas pats darbuotojų branduolys, o kolektyvą papildė ir keletas naujų specialistų. M.Goštautas tvirtina, kad „Toyota“ automobilių pardavimai Aukštaitijoje leidžia kalbėti apie teigiamą šio gamintojo perspektyvą šiame regione.

„Toyota“ per eilę metų yra užsirekomendavusi, kaip patikimas gamintojas. Šiuos automobilius renkasi žmonės, kurie ieško kokybės, pravažumo. „Toyota“ automobiliams neabejingi ir ūkininkai, bekelės lenktynių entuziastai. Puikus pavyzdys – Benediktas Vanagas, kuris pasirinko „Hilux“, – sakė M.Goštautas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Marius Goštautas
Tomo Markelevičiaus nuotr./Marius Goštautas

Įmonės generalinis direktorius taip pat atskleidė, koks „Toyota“ modelis yra populiariausias šiame krašte.

„Populiariausias modelis – RAV4. Jų pardavėme 17. „Land Cruiser“ įsigijo 15 pirkėjų. Trečias pagal perkamumą – „Hilux“. Jų pardavėme 6. 

Populiariausias modelis – RAV4.

Iš viso nuo veiklos pradžios parduoti 59 nauji „Toyota“ automobiliai, per šiuos metus jau 49 automobiliai. 33 automobilius įsigijo  įmonės, 6 – ūkininkai, 20 – privatūs asmenys (5 moterys, 15 vyrų).

Pardavėme 44 naudotus automobilius. Ateityje naudotais automobiliais taip pat prekiausime po stogu ir šitaip garantuosime patogumą klientams. Kas penktas klientas, pirkdamas naują automobilį mūsų salone, savo turimą transporto priemonę mums palieka, ir jos vertę mes išskaičiuojame iš naujojo automobilio kainos “, – sakė M.Goštautas.

Romo Bagono nuotr./„Auresa“
Romo Bagono nuotr./„Auresa“

Šiuo metu Panevėžyje esančiame ir „Toyota“ automobilius pardavinėjančiame salone „Auresa“ lankytojai gali susipažinti su „Land Cruiser“, „Hilux“, RAV4, „Verso“, „Avensis“, „Corolla“, „Auris“, „Yaris“, „Aygo“ modeliais. Taip pat čia galima iš arčiau apžiūrėti ir išbandyti naujausius gamintojo kūrinius – „Avensis“ universalą ir sedaną.

„Naujasis „Toyota Avensis“ jau mūsų salone, taip pat turime bandomąjį modelį, kurį gali išbandyti kiekvienas norintis. Liepos viduryje gausime naujajį „Auris“ ir „Auris Touring Sports“. Kviečiame atvykti“, – sakė M.Goštautas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Renginio akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Renginio akimirka

„Auresa“ generalinis direktorius sako, kad atlikti tyrimai parodė itin palankų klientų požiūrį į naująjį saloną Panevėžyje.

Mūsų naujų automobilių pirkėjai mus įvertino 80 balų iš 100.

„Mes, kaip ir kiekviena didelė įmonė, vykdėme klientų pasitenkinimo tyrimą. Mūsų naujų automobilių pirkėjai mus įvertino 80 balų iš 100. Tai aukščiausias rodiklis visose Baltijos šalyse.

Taip pat esame socialiai atsakinga įmonė. Bendradarbiaujame su Kauno technologijos universitetu, Panevėžio profesinio rengimo centru, „Pelėdos“ biblioteka, futbolo klubu „Panevėžys“, – tvirtino generalinis direktorius.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Renginio akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Renginio akimirka

M.Goštautas taip pat užsiminė ir apie įmonėje veikiantį specializuotą autoservisą. Serviso vadovas Egidijus Česnelis pasidžiaugė, kad čia dirbantys specialistai jau spėjo pelnyti klientų pasitikėjimą.

Į darbuotojus mes investuojame.

„Serviso darbuotojai dalyvavo mokymuose pagal specialią „Toyota“ programą, todėl įgijo reikiamą kvalifikaciją. Jie savo žinias tobulina pagal naujausias tendencijas ir technologijas. Į darbuotojus mes investuojame.

Taip pat taisome ir kitų modelių automobilius. Jei ne kitų modelių automobiliai, tai daug darbo neturėtume, nes „Toyota“ automobiliams dažniausiai tenka atlikti tik eilinius patikrinimus, o ne didelius remontus. Ateityje planuojama įrengti ir kebulo remonto darbų padalinį“, – sakė serviso vadovas Egidijus Česnelis.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Renginio akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Egidijus Česnelis ir Marius Goštautas

Sukakties proga – ekstremalaus vairavimo pamokos kolektyvui

Vienerių metų sukaktį „Auresa“ paminėjo netradiciškai. Įmonės darbuotojai „Toyota“ automobilius galėjo išbandyti Panevėžio darbo rinkos mokymo centro aikštelėje. Čia kolektyvas savo vairavimo įgūdžius tobulino ant slidžios dangos.

Siekiant sukurti kuo įvairesnes vairavimo sąlygas, ant vienų automobilių buvo sumontuotos vasarinės, ant kitų – žieminės padangos. Vieno automobilio slėgis padangose buvo padidintas iki 3,5 atmosferos, taip siekiant sukurti dar palankesnes sąlygas slydimui.

VIDEO: „Auresa“ renginys

Vairavimo mokymo aikštelėje ant slidžios dangos taip pat buvo galima išvysti ir naująjį „Toyota Avensis“ sedaną.

Galiausiai įmonės kolektyvas nusprendė surengti varžybas, kurių metu turėjo įveikti slalomo trasą. Ji driekėsi tiek asfaltu, tiek specialia slidžia danga.

Po varžybų paaiškėjo, kad greičiausio „Auresa“ darbuotojo titulas atiteko pardavimų vadybininko asistento pareigas užimančiam Benediktui Ruzui, kuris išvengė klaidų.

Antrą vietą iškovojo „Auresa“ generalinis direktorius Marius Goštautas, o autošaltkalvis Andrius Matulis parodė trečią laiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius