-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Toyota“ tikisi, kad C-HR bus sėkmingiausias gamintojo visureigis

„Toyota“ žengia į naują, gamintojui dar nežinomą segmentą – mažųjų krosoverių. Vidutinio dydžio krosoveris RAV4 jau užsitarnavo savo vardą ir rinkos dalį savo segmente, o sparčiai plečiantis mažųjų segmentui, „Toyota“, pražiopsojusi šio startą, bando įšokti į nuvažiuojantį traukinį.
„Toyota C-HR“ debiutas Paryžiaus automobilių parodoje
„Toyota C-HR“ debiutas Paryžiaus automobilių parodoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šį automobilį 15min jau apžiūrinėjo Milane prieš tris mėnesius, tačiau pavažiuoti su C-HR nebuvo galima – tą padarysime dar šį rudenį. O Paryžiaus automobilių parodoje – dar viena proga detaliai apžiūrėti „Toyota“ kūrinį, novatoriškiausių savybių ir kitų ypatybių nesufleruojant gamintojo inžinieriams ir dizaineriams.

Tai – krosoveris, kaip „Honda HR-V“, „Mazda CX-3“ arba „Škoda Yeti“. Jis dailus, nedidelis ir atrodo išskirtinai. Ypač – interjeras, kur „Toyota“ garsėja kirviu plastmasines detales kapojančiais dizaineriais. C-HR tokių atributų nė su žiburiu nerasi – visi kampai švelnūs ir nugludinti. Į akis tik krenta didžiulis centrinėje konsolėje esantis ekranas, kurio buvimo pozicija – itin aukšta, tačiau matomumui įtakos neturi.

C-HR taip pat nereikia dyzelinių variklių – pirkėjai turės pasitenkinti 1,2 l benzinine 114 AG jėgaine ir 120 AG išvystančia hibridine pavara.

Kaina? Lietuvoje bazinis C-HR kainuoja 18 tūkst. eurų, tačiau detalaus kainoraščio dar nėra. Galima spėti, jog hibridinis ir gerai sukomplektuotas krosoveris kainuos apie 22-24 tūkst. Eur. Ir tai yra labai geras HR-V, CX-3 bei „Yeti“ konkurentas.

Pirmieji „Toyota C-HR“ gatvėse turėtų pasirodyti 2017-ųjų pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius