Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trims „Kia“ modeliams – „Good design“ apdovanojimai

Trys „Kia Motors“ modeliai – „K900“ (kai kuriose šalyse geriau žinomas kaip K9 arba „Quoris“), „Soul EV“ ir „GT4 Stinger“ – gavo prestižinius GOOD DESIGN apdovanojimus. Jie buvo įvertinti „Transporto“ kategorijoje.
„Kia K900“
„Kia K900“ / KIA nuotr.
Temos: 2 „KIA Soul“ KIA

GOOD DESING komisija, kurią sudaro nepriklausomi dizaino srities profesionalai, pasirinktus „Kia“ modelius vertino atsižvelgdama į daugybę kriterijų: dizaino inovatyvumą, naujausias technologijas, formą, medžiagas, konstrukciją, koncepciją, funkcionalumą, perdirbimo galimybes, energijos efektyvumą ir „draugiškumą“ aplinkai.

„Šie trys GOOD DESIGN apdovanojimai vainikavo ypač sėkmingus metus visai „Kia Motors“ dizaino komandai. Jos sukurti naujausi modeliai buvo įvertinti daugybe apdovanojimų. „Soul EV“ ir „GT4 Stinger“ yra du vieni ryškiausių mūsų kada nors sukurtų modelių, o K900 žavi savo ištikimybe klasikai, modernumui, stilingumui ir šiuolaikiškai prabangai.“ – sakė „Kia Motors Corporation“ marketingo viceprezidentas Soon-Nam Lee.

KIA nuotr./„Kia GT4 Stinger“
KIA nuotr./„Kia GT4 Stinger“

Nuo 2006-ųjų metų Peterio Schreyerio vadovaujama „Kia“ dizaino komanda pelnė visuotinį pripažinimą už savo modernius darbus bei meistriškumą ir už svarų indėlį į sėkmingą kompanijos augimą.

1950 metais įkurta GOOD DESIGN apdovanojimų programa, kurią dabar kasmet rengia Čikagos architektūros ir dizaino muziejus („Chicago Athenaeum“) vertina dizaino meistriškumą 25 skirtingose kategorijose.

KIA nuotr./„Kia Soul EV“
KIA nuotr./„Kia Soul EV“

Už išskirtinį dizainą buvo apdovanoti dizaineriai ir gamintojai iš daugiau nei 30 šalių. Į ankstesnių apdovanojimų sąrašą patenka labai platus spektras laimėtojų – nuo sąvaržėlės iki reaktyvinio lėktuvo „Boeing 787 Dreamliner“ ir NASA erdvėlaivio. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius