Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vengrijoje pradėta naujojo „Audi TT Roadster“ gamyba

Gioro mieste (Vengrija) esančioje gamykloje pradėtas gaminti „Audi TT“ automobilis su rodsterio kėbulu. Oficiali gamybos pradžia paskelbta iškilmingame renginyje, kuriame dalyvavo aukštas pareigas užimantys „Audi“ bendrovės vadovai, Vengrijos pareigūnai ir verslininkai. Tarp jų – ir šalies premjeras Viktoras Orbanas ir Gioro miesto meras Zsoltas Borkajus.
Naujo „Audi TT“ kabrioleto gamybos linija
Naujo „Audi TT“ kabrioleto gamybos linija

Signalą paleisti surinkimo konvejerį davė pats „Audi AG“ vadovas Rupertas Štadleris. Be čia jau gaminamų „Audi A3“ sedano ir kabrioleto bei „Audi TT Coupe“, naujasis TT roadsteris bus jau ketvirtasis šioje gamykloje gaminamas „Audi“ modelis.

„Naujojo „Audi TT“ roadsterio gamyba Gioro mieste labai sustiprina Vengrijoje esančios gamybos bazės pozicijas pasaulinėje Audi gamybos struktūroje. Gioro gamykla vis dar išlaiko didžiulį plėtros potencialą ir svariai įtakoja viso koncerno konkurencingumą” –  iškilmingoje kalboje pabrėžė „Audi AG“ vadovas R. Štadleris.

„Prieš 21 metus gamykla Gioro mieste tapo pirmąją „Audi“ įmone už Vokietijos ribų. Tai buvo svarbus žingsnis „Audi“ bendrovės virsme į tarptautinį koncerną, o sėkmės istorija mus įkvepia naujiems plėtros horizontams“ – kalbėjo „Audi AG“ gamybos direktorius dr. Hubertas Valtlis.

Naujo „Audi TT“ kabrioleto gamybos linija
Naujo „Audi TT“ kabrioleto gamybos linija

Savo ruožtu, „Audi AG“ personalo vadovas prof. Tomas Zigis priminė, kad per tą dvidešimtmetį mieste ir regione Audi sukūrė net 11000 naujų darbo vietų, o 2013 metais „Audi“ Vengrijos padalinys jau 6-ą kartą tapo geidžiamiausiu šalies darbdaviu.

Iki tol buvusi vien tik variklių štampavimo kalve 2013 metais Gioro gamybos bazė tapo pilnojo gamybos ciklo automobilių gamykla. Nuo tų metų pradžios iki dabar per gamyklos vartus išriedėjo per 100 000 tik čia pagamintų automobilių. Vos ne kasmet pastatoma po vieną ar kelis naujus cechus, kuriuose įdarbinama ne vienas tūkstantis naujai priimtų darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius