Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus Žvėryno gyventojai miegos ramiau: baigta Vytauto gatvės rekonstrukcija

Vienos svarbiausių Žvėryno gatvių rekonstrukcija baigta. Beveik 700 metrų ilgio Vytauto gatvėje atkarpoje, nuo Liubarto g. iki Latvių-Upės g. sankirtos, bendrovė „Grinda“ paklojo naują ištisinio asfalto dangą, vėliau pakeitė nusidėvėjusius bortus, suremontavo šulinius ir atnaujino šaligatvius, skelbiama pranešime žiniasklaidai.
Sostinėje baigtas vienos pagrindinių Žvėryno gatvių remontas
Sostinėje baigtas vienos pagrindinių Žvėryno gatvių remontas / Sauliaus Žiūros nuotr.

Atnaujinant Vytauto gatvę sutvarkyti įvažiavimai į kiemus, pažeminti šaligatvių bortai ties perėjomis, įrengta speciali danga bei signaliniai paviršiai ties pėsčiųjų perėjomis, kurie žmonėms, turintiems regėjimo negalią, padės saugiau pereiti judrią sostinės gatvę. Sutvarkytoje Vytauto gatvėje atkarpoje šiąnakt atnaujintas ir ženklinimas.

Norint išvengti spūsčių Vytauto gatvėje asfaltavimo darbai buvo vykdomi tik naktimis. Per tris naktis buvo paklota apie 7 000 kv. m naujo asfalto dangos. Remonto metu panaudota apie 670 tonų, 50 sunkvežimių asfalto, kuris į tvarkomą gatvę buvo gabenamas naktimis.

Šiuo metu intensyvūs gatvių tvarkymo darbai vyksta Verkių, Antakalnio, A.Goštauto, Danielių, Dunojaus, Sukilėlių, S. Vainiūno, Slucko, Vitebsko ir kt. gatvėse.

Šiemet sostinė užsibrėžė išasfaltuoti net 80 km miesto gatvių, pakloti apie 20 km naujų šaligatvių, suremontuoti apie 350 įvažiavimų į daugiabučių kiemus. Gyvenamosios aplinkos gerinimui skirta 27 mln. eurų. Tai 4 mln. eurų daugiau nei pernai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius