Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – išskirtinių „Porsche“ modelių ekspozicija

„Porsche“ automobilių gerbėjams Lietuvoje bus pristatyti net penki išskirtiniai legendinio Vokietijos sportinių automobilių koncerno kūriniai. Tiesiai į saloną Vilniuje vos kelioms dienoms iš Vokietijos bus atgabenti „Exclusive“ linijos automobiliai. Juos „Porsche“ centre, Dariaus ir Girėno g. 15, bus galima apžiūrėti tik dvi dienas – nuo gegužės 4 dienos vidurdienio iki gegužės 5 dienos 18 val.
porsche-exclusive-automobiliai
Porsche Exclusive

Prieš 32 metus Kufenhauzene buvo įkurtas „Porsche Exclusive“ padalinys, kuriame automobiliai gaminami tik pagal specialų užsakymą.

„Rinkdamiesi „Exclusive“ paslaugą, „Porsche“ ženklo gerbėjai turi neribotas galimybes išreikšti savo individualumą, gyvenimo būdą ar net gyvenime deklaruojamas vertybes. Kiekvienas „Exclusive“ ženklu puoštas automobilis pasižymi savitu charakteriu, su niekuo nesupainiojama išvaizda, kurią garantuoja ypatingas dėmesys net smulkiausioms detalėms. Tai ypač vertina mūsų išskirtiniai klientai“, – sako įgalioto „Porsche“ atstovo Lietuvoje bendrovės „Prime Auto“ direktorė Rasa Klimavičiūtė.

Kietoji mediena, itin lengvas ir patvarus anglies pluoštas, nerūdijantis švytintis plienas, blizgus anoduotas aliuminis – tai vos kelios medžiagos, kurios, pasitelkus nepriekaištingai atliekamą rankų darbą, naudojamos kuriant „Porsche Exclusive“ automobilius.

Išskirtiniai tiek iš išorės, tiek iš vidaus. Vilniuje iš arti bus galima išvysti prabangius ir galingus „Porsche Macan S Diesel“ bei „Porsche Cayenne GTS“, sportiškąjį „Porsche 911 4S“, išskirtinio dizaino „Porsche 718 Cayman S“ bei „Porsche Panamera Turbo Executive“.

„Porsche“ prekės ženklą Lietuvoje atstovaujančiai bendrovei „Prime Auto“ statusas „Porsche Exclusive Flagship Dealer“ buvo suteiktas šių metų pradžioje. Tokių salonų visame pasaulyje bus tik 100, Vilniuje – vienas iš jų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius