Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vilniuje pristatytas atnaujintas „Peugeot“ salonas: vakaro žvaigždė – naujasis 508

Prancūziškų automobilių gamintojas „Peugeot“ pastaruoju metu stebina ne tik naujais akį traukiančiais modeliais, bet ir vidinėmis naujovėmis. Šįkart trečiadienio vakare buvo pristatyta atnaujinta Vilniaus „Peugeot“ atstovybė.
„Peugeot 508“
„Peugeot 508“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Renginio metu „Autovici“ Vilniaus filialo vadovė Renata Odinienė džiaugėsi, kad pagaliau atnaujintas visas padalinys. Anot atstovės, dabar šis salonas, išskirtinai nei kiti Baltijos šalių padaliniai, atitinka visus „Peugeot“ keliamus standartus. Pradžioje buvo atnaujintas tik pirmas aukštas, kur šiuo metu eksponuojami naudoti automobiliai. Tačiau šiais metais atnaujintas ir antras aukštas, kur puikuojasi naujausi modeliai.

Vieni tokių – „Peugeot 508“ automobiliai. Nors šie modeliai plačiajai rinkai bus pradėti gaminti tik kitų metų vasarį, jau dabar akį traukiančios išvaizdos ir išskirtinio interjero automobilis sužavėjo ne vieną prancūzų gamintojo gerbėją ir ne tik.

„Kalbant apie šiuos modelius, nereikia bijoti žodžio „kosmosas“. Jie tikrai išsiskiria, todėl tikimės, kad sedaną pakeitęs sedanas-kupė ateityje taps lyderiu savo segmente“, – kalbėjo „Peugeot“ atstovas Vitalijus Eidimtas.

Tiesa, kaip iš tiesų turėtų būti vadinamas naujojo modelio kėbulo tipas, nesutaria net ir pats gamintojas.

Tačiau anot atstovų, labiausiai tinkantis apibūdinimas – keturduris kupė. Mat automobilis neturi langų rėmo, o bagažinės dangtis, kaip ir kupė modeliuose, pasikelia kartu su galiniu automobilio stiklu. Visgi sedaną primena ne tik ketverios durys, bet ir automobilio ilgis – 4750 mm – bei itin talpi bagažinė.

Be išskirtinės išvaizdos automobilis taip pat aprūpintas naujausiomis vairuotojo pagalbos ir saugos sistemomis. O vairavimą tamsiu paros metu palengvina naktinio matymo sistema, kuri praneša apie priekyje esančius šilumą skleidžiančius objektus – žmones ir stambesnius žvėris.

Plačiau apie šį naująjį „Peugeot 508“ jau netrukus skaitykite 15min/Gazas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius