Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje pristatytas naujasis „Volkswagen Crafter“

Trečiadienį, Savanorių prospekto „Moller Auto“ salone Lietuvos publikai oficialiai pristatytas naujasis „Volkswagen Crafter“. Renginio svečiai turėjo galimybę ne tik apžiūrėti naująjį automobilį, bet ir patys išbandyti jame panaudotas modernias technologijas: parkavimo asistentus, 4MOTION visų ratų pavarą bei vairuotojo vietą.

Kaip teigė „Volkswagen“ komercinio transporto pardavimo vadovas Giedrius Zakalskis, naujasis „Crafter“ keičia mūsų supratimą apie tai, ką gali komercinio tipo automobilis.

„Šis automobilis pasižymi maksimaliu tvirtumu ir atsparumu. Specialiuose bandymuose buvo tikrinamas jo atsparumas korozijai, nusidėvėjimo lygis, reakcijos tempiant itin sunkias priekabas ir t.t. Naujajame „Crafter“ sumontuotos visos trys pavaros: priekinių ratų, galinių ratų ir 4MOTION”, – pabrėžė jis.

Naujasis „Volkswagen Crafter“ yra vienintelis automobilis komerciniame segmente, turintis elektromechaninį vairo stiprintuvą ir viso labo 0,33 aerodinaminį koeficientą. Tokiomis savybėmis iki šiol galėjo pasigirti tik lengvieji automobiliai. Tai nulemia ir mažesnes degalų sąnaudas, bei menkesnius išmetamo CO2 kiekius.

Automobilyje sumontuota daugiau nei 15 pagalbos vairuotojui sistemų, pavyzdžiui: „Side Assist“, ACC ir „Front Assist“, „Lane Assist“, automobilio statymo sistemos jutikliai priekyje ir gale, aktyvi šoninių kliūčių stebėjimo sistema ir kt.

Pirkėjams siūlomos trys skirtingos ratų pakabos, 3 skirtingo aukščio kabinos, važiuoklė su viena kabina, 2 ratų baze ir trys skirtingo ilgio platformos. Automobilyje galima pakrauti net 4,7 m ilgio krovinius. Maksimalus leidžiamas krovinys, priklausomai nuo „Crafter“ varianto, gali sverti nuo 3,0 iki 5,5 t.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius