Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasieniečiams įkliuvo neteisėtai mašiną vairavęs nepilnametis

Antradienį VSAT Pagėgių rinktinės Operatyvinės veiklos skyriaus pareigūnai ties Pagėgių savivaldybės Aleknų kaimu patikrinti sustabdė lengvąjį automobilį „Ford Probe“.
Valstybės sienos apsaugos tarnyba
Valstybės sienos apsaugos tarnyba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Nepilnametis

Paaiškėjo, kad jį vairavęs vaikinas su savimi neturi nei asmens dokumentų, privalomų būnant pasienio ruože, nei vairuotojo pažymėjimo, suteikiančio teisė vairuoti nustatytos kategorijos transporto priemonę.

Automobiliu kaip keleivis vyko dar vienas asmuo. Iš pažiūros neblaivus vyras, pamatęs, jog pareigūnai prašo pateikti asmens dokumentus, išlipo iš mašinos ir pamėgino sprukti.

Pasieniečiai bėglį sučiupo iškart, tačiau vyras ėmė necenzūriniais žodžiais ėmė įžeidinėti pareigūnus ir atsisakė vykdyti jų reikalavimus.

Mašinos keleivį, nuo kurio sklido alkoholio kvapas, pareigūnams teko tramdyti kovinių imtynių veiksmais.

Išsiaiškinta, kad Ford vairavo 16 metų Šilutės gyventojas. Kartu su juo vyko ir pareigūnams priešinosi ten pat gyvenantis 45 metų vyras.

Abu sulaikytuosius pasieniečiai perdavė Pagėgių policijos pareigūnams. Šilutiškiams taip pat gresia administracinė atsakomybė už tai, kad pasienio ruože buvo be privalomų asmens dokumentų ir taip pažeidė Pasienio teisinio režimo taisykles.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius