Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Volvo Trucks“ – prestižinis kokybės apdovanojimas

Antrus metus iš eilės prestižinis Europos Inovacijų kokybės apdovanojimas atiteko „Volvo Trucks“. Šiuo apdovanojimu įvertinta naujoji „I-Shift Dual Clutch“ pavarų dėžė su dviguba sankaba, kurios vienas iš didžiausių privalumų yra sunkvežimio vairuotojo darbo palengvinimas ir didesnio saugumo užtikrinimas.
„I-Shift Dual Clutch“ technologija
„I-Shift Dual Clutch“ technologija / „Volvo Trucks“ nuotr.

„I-Shift Dual Clutch“ yra reikšminga pramoninio produkto inovacija, pagerinusi ankstesnių gaminių savybes ir daranti įtaką vairuotojams ir transporto kompanijoms, taip pat krovinių savininkams bei plačiajai visuomenei,“ – sako Matti Kaulio, Karališkojo technologijos instituto KTH Stokholme pramonės ekonomikos docentas, Švedijos kokybės instituto SIO atstovas ir apdovanojimą skyrusios ekspertų komisijos narys.

Metų Inovacijų kokybės apdovanojimą skiria SIO kartu su kokybės institutais iš keleto Europos šalių. Iškilmingos ceremonijos metu apdovanojimą už 2014 m. inovacijas sausio 19 d. Budapešte įteikė Vengrijos prezidentas Janosas Aderis.

„Volvo Trucks“ nuotr./„I-Shift Dual Clutch“ technologija
„Volvo Trucks“ nuotr./„I-Shift Dual Clutch“ technologija

„Labai džiaugiamės, kad mūsų gebėjimas kurti inovacijas buvo dar kartą įvertintas. Mes sistemingai dirbame kurdami naujus sprendimus, teikiančius akivaizdžią naudą mūsų klientams bei vairuotojams. „I-Shift Dual Clutch“ įvertinimas pranoko drąsiausius mūsų lūkesčius. Tai, kad šiandien mūsų pastangas vainikavo ir Metų Inovacijų kokybės apdovanojimas, tik dar kartą patvirtina, kad einame teisingu keliu,“ – sako Hayderis Wokilas, „Volvo Trucks“ kokybės direktorius.

„I-Shift Dual Clutch“ yra automatizuota mechaninė pavarų dėžė su dviguba sankaba. Šis sprendimas leidžia sunkvežimiui pavarų persijungimo metu neprarasti nei greičio, nei sukimo momento, todėl važiavimas tampa efektyvesnis ir tolygesnis. Tokios pavarų dėžės buvo sukurtos galingiems sportiniams automobiliams ir jau kurį laiką naudojamos lengvųjų automobilių pramonėje, tačiau „Volvo Trucks“ tapo pirmuoju pasaulyje gamintoju, pritaikiusiu šį sprendimą sunkvežimiams.

„Volvo Trucks“ nuotr./„I-Shift Dual Clutch“ technologija
„Volvo Trucks“ nuotr./„I-Shift Dual Clutch“ technologija

„Volvo Trucks“ pelnė ir 2013 m. Inovacijų kokybės apdovanojimą už „Volvo” dinaminio vairavimo sistemą. Ji sulaukė didelio susidomėjimo visame pasaulyje ir dėl garsiojo filmo „The Epic Split“, kuriame pagrindinį vaidmenį suvaidino Jeanas-Claude Van Damme'as. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius