Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ženevos pristatyta SEAT ateities vizija 20V20

SEAT akys nukreiptos į 2020-uosius metus. Tuo gali įsitikinti duris atvėrusios Ženevos automobilių parodos lankytojai. Čia Ispanijos automobilių gamintojas pristatė ypatingą automobilį - 20V20. Pats jo pavadinimas sufleruoja, kad šis modelis yra kompanijos 2020 metų vizija. SEAT parodos dalyviams pristatė ateities modeliams dizaino tendencijas diktuosiantį visureigį.
„SEAT 20V20“
„SEAT 20V20“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„20V20 parodo mūsų ambicijas“, – kompanijos prezentacijos Ženevos automobilių parodoje metu sakė SEAT prezidentas Jürgenas Stackmannas. „Tai mūsų ateinančių penkerių metų vystymo kelrodė žvaigždė ir švyturys“, – tvirtino jis. 

J.Stackmannas pabrėžė, kad SEAT ateities modelių kartoms naudos lyderio pozicijas užimančio „Leon“ modelio formulę. 

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„SEAT 20V20“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„SEAT 20V20“

„Mes priėmėme sprendimus, siekdami sutvirtinti sėkmės kelią, kurį pradėjo „Leon“ modelis, ir jau patvirtinome planus ateinantiems metams. SEAT žada savo dėmesį nuo mažų automobilių nukreipti į kompaktinių automobilių kategoriją. Svorio centras bus perkeltas į prisijungimą prie didelių, greitai augančių ir naudingesnių segmentų“, – tvirtino J.Stackmannas. 

SEAT vadovas dar kartą patvirtino kompanijos įsipareigojimus sustiprinti ryšį su moderniausiomis technologijomis. Kaip tik šiomis dienomis buvo paskelbta apie kompanijos sutartį su „Samsung“.

Kompanijos prezidentas taip pat pasidžiaugė, kad lyginant su tuo pat periodu 2014 m., pirmaisiais šių metų mėnesiais pardavimai įgavo spartų pagreitį. „Iki šios dienos mūsų pasauliniai pardavimai išaugo 7,5 proc.“, – patikslino jis.

J.Stackmannas pabrėžė, kad jau antrus metus iš eilės SEAT pardavimai kilo ir 2014 metais išaugo daugiau negu 10 proc.  Didelis dėmesys buvo skirtas didžiosioms Europos rinkoms, įskaitant Vokietiją, Ispanija, Jungtinę Karalystę bei Italiją, kur augimas įvertintas dviženkliu skaičiumi.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„SEAT 20V20“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„SEAT 20V20“

„Leon“ šeimos sėkmė paaiškina prekinio ženklo pardavimų kilimo priežastis. 
„Pirmą kartą istorijoje mes pardavėme daugiau „Leon“, o ne „Ibiza“ modelių,“ – reziumavo J.Stackmannas. 

SEAT prezidentas taip pat pažadėjo kitais metais Ženevos parodos lankytojams pristatyti pirmąjį kompanijos kompaktinį visureigį. 

SEAT 20V20 yra 4659 mm ilgio automobilis, galintis pasigirti 20 colių ratais bei „full-LED“ žibintais. Jo sportišką agresyvumą papildo didžiulė interjero erdvė, kurioje patogiai jausis penki keleiviai. Komforto lygį dar labiau pakelia platus pagalbinių ir saugumo sistemų paketas. Variklių pasirinkimo gama labai plati: nuo pažangių TSI ir TDI variklių, iki „plug-in“ tipo hibridinių sistemų. Variklio galia perduodama per DSG transmisiją ir elektronikos valdomą visų varančių ratų sistemą.   

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius