Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

1006 km lenktynėse laukiama nuožmios „Lamborghini“ ir „Porsche“ kovos

Liepos 17-20 dienomis Lietuvos pajūryje vyks didžiausias šalies automobilių sporto renginys – „Aurum 1006 km lenktynės“. Jubiliejinėse lenktynėse Palangos trasoje šiais metais bus tokios egzotiškos technikos, kokios nebuvo per beveik 2 dešimtmečių istoriją.
Lamborghini Huracan ST
Lamborghini Huracan ST / Gediminas-zilinskas.com nuotr.

Ištvermės lenktynėse debiutuos net 3 ekipažai su „Lamborghini“ markės automobiliais. Vienas jų – „Gera dovana – Lambooo.lt by Speedmasters.TV“ komandai priklausantis 60 startiniu numeriu pažymėtas „Huracan Super Trofeo“ automobilis. Tai – vienintelė „Lamborghini“ techniką pasirinkusi komanda iš Lietuvos.

„Lamborghini Huracan ST“ lenktyniniu automobiliu daugiau nei 1000 kilometrų distanciją įveikti suplanavo Egidijaus Gutaravičiaus ir Martyno Griškos duetas. Anot Egidijaus, jie lenktynėse tikisi nedaryti klaidų ir išlaikyti gerą tempą.

„Palangos žiedas labai skiriasi nuo įprastų žiedinių trasų. Tai – stabdžiams labai reikli trasa. Palangoje stipriai įkaista ne tik stabdžiai bei padangos, bet ir daugybė kitų automobilio mazgų. Todėl turime išlaikyti griežtą režimą, nepasiduodi emocijoms ir nepamesti sveiko proto. Išloštas sekundžių dalis trasoje greitai gali praryti ilgi degalų užpylimai. Reikės rasti optimalų tempą“, – teigia E.Gutaravičius.

Lietuvių pilotuojamas „Lamborghini Huracan ST“ lenktynių režimu su vienu litru degalų gali nuvažiuoti tik apie 2 kilometrus – Egidijus atskleidė, kad vienoje iš trasų yra fiksavęs 55l/100 km degalų sąnaudas.

Kitas „Lambooo.lt“ komandos ekipažas 1006 km lenktynėse varžysis su ne mažiau egzotiška technika – „Lotus Exige“. Automobilį vairuos Karolis Jovaiša, Paulius Paškevičius ir Martynas Čiuželis. Pernai šiuo automobiliu lenktynininkai iškovojo pirmąją vietą X1 klasėje.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Lamborghini Huracan Super Trofeo GT“ testas: ar gali „arbatinukas“ sutramdyti tokį žvėrį?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius