Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„108km Moterų iššūkį“ laimėjo BMW pilotavusios debiutantės – „Sėlinančios vapsvos“

„Aurum 1006km“ lenktynių trasoje penktadienį varžėsi ne tik pagrindiniai šių lenktynių dalyviai. Čia buvo duotas startas ir „108km Moterų iššūkiui“. Prie šių varžybų starto stojo net 59 moteriški ekipažai.
Apdovanojimų akimirka
Apdovanojimų akimirka / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Šiose lenktynėse, kuriose orientacinės varžybos persipynė su slalomo rungtimis, geriausią rezultatą parodė šių varžybų debiutantės – komanda „Sėlinančios vapsvos“. Jos įveikė ir už savęs paliko net 58 varžoves. Antrąją vietą iškovojo „Citus“ komandai atstovavusios merginos. Trečioje pozicijoje atsidūrė ekipa „Kovinės patriotės“.

„Varžybos mums klostėsi labai sklandžiai. Viskas pavyko. Komanda buvo labai gerai sustyguota. Dalyvaujame pirmą kartą tokiose orientacinio ralio varžybose. Labai daug padarė šturmanė – gerai navigavo ir rodė kelią“, – po apdovanojimų ceremonijos kalbėjo komandos vairuotoja Agnė Mažeikienė.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Apdovanojimų akimirka
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Apdovanojimų akimirka

Nugalėjusios komandos vairuotojai pritarė ir šturmanė. Jos teigimu, pergalę varžybose lėmė ne individualus meistriškumas, o komandinis darbas.

„Pasigedau sudėtingumo. Viskas buvo gana aišku ir lengva, tiesiog reikėjo laikytis tvarkos. Tikėjausi, kad viskas bus daug sudėtingiau. Tai pirmos mūsų varžybos, tačiau sekėsi gerai. Viską daro gera komanda.

Padarėme gerus namų darbus. Aiškinomės, kas yra kelio knyga, laiko normos, daug „guglinome“, daug įrašų žiūrėjome „Youtube“, todėl mūsų pastangos atsipirko. Pasitikėjome savo jėgomis“, – sakė ekipažo šturmanė Renata Karpavičiūtė.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Renginio akimirka
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Renginio akimirka

Organizatoriai taip pat apdovanojo komandas ir papildomais prizais. „Simuliatorių akademijos“ dovanų kuponus laimėjo komanda „Auresa“.

Ji visą dieną filmavo, o vėliau ištransliavo savo varžybų akimirkas, kurias mažiau nei per valandą peržiūrėjo kone du tūkstančiai žiūrovų. Dėl šios priežasties jos ir laimėjo papildomą prizą.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Apdovanojimų akimirka
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Apdovanojimų akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius