-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„300 Lakes Rally“ išvakarės. Nuostoliai, bandymai ir startinis jaudulys

Zarasų miesto centre „300 Lakes Rally“ dalyvausiančios komandos jau susistatė savo palapines. Sportininkai šiandien turėjo progą išbandyti savo jėgas – vyko, vadinamasis „shakedown“, nulinis greičio ruožas.
„300 Lakes Rally“ pasiruošimas
„300 Lakes Rally“ pasiruošimas / Kadras iš video siužeto

Pradėkime apie nuostolius. Blogos žinios Inesos Tushkanovos gerbėjams – šiame ralyje ji nedalyvaus. Nežinome kodėl, bet tarp užsiregistravusių dalyvių jos nėra.

Ralio organizatoriams padėjęs išbandyti tramplinus Martynas Samsonas į ralį prisistatė su kita mašina. Nuosavose dirbtuvėse sukonstruoto „Subaru Impreza WRX“ automobilio variklis neatlaikė. Martynas su šturmanu Mindaugu Varža ralyje dalyvaus su puikiai pažįstamu 3-os klasės BMW „kompaktu“.

Prieš testinį greičio ruožą dalyviai praėjo techninę komisiją. Organizatoriai susuko trumpą klipuką, kurį siūlome jums pasižiūrėti.

VIDEO: 300 lakes rally technine komisija

Iki devynių valandų vakaro vyko „shakedown“ – nulinis greičio ruožas. 3,3 km ilgio dopą greičiausiai įveikė Vytautas Švedas su šturmanu Žilvinu Sakalausku. Jis 9 dešimtosiomis aplenkė Benedikto Vanago ir Irinos Kolomeytsevos ekipažą. Trečią laiką parodė Deividas Jocius.

Prieš rytojaus startą „Juta Racing“ komandos pilotas Vytautas Švedas buvo labai ramus. „Viskas normaliai“, – tokios žinios iš „Juta Racing“ stovyklos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius