Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„300 lakes rally“ ralio pasas

Ralio pasas, viena iš ralio paketo sudėtinių dalių, suteikia galimybę patekti į bet kurį greičio ruožą šeštadienį ir sekmadienį, nemokamai patekti į testinį greičio ruožą (Shakedown), serviso zoną, miesto greičio ruožą, taip pat ir į specialųjį greičio ruožą (Super special stage) šeštadienį ir sekmadienį, bei pramoginę renginio dalį – koncertą.
Ralio pasas
Ralio pasas / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Ralis

Kiekviename ralio pakete taip pat bus visa žiūrovui reikalinga informacija (žemėlapiai, greičio ruožų aprašymai, privažiavimų prie greičio ruožų schemos bei, kas bus labai aktualu Zarasų mieste, – gatvių uždarymo schemos su nurodytomis rekomenduojamomis automobilių statymo vietomis), ralio žurnalas ir kt.

Iš anksto ralio paso kuponą galima įsigyti „Bilietų pasaulio“ kasose, esančiose daugelyje PC „Maxima“, „Vagos“ knygynuose Jūsų mieste ir kt. Daugiau apie pardavimo taškus: www.bilietupasaulis.lt. Nusipirkus ralio paso kuponą „Bilietų pasaulio“ kasoje, varžybų dienomis bet kuriame privažiavime į greičio ruožus ralio paso kuponą bilietavimo postų darbuotojai galės Jums iškeisti į specialų „300 Lakes Rally“ paketą su ralio pasu.

Visą ralio paketą galima bus įsigyti ralio dienomis privažiavimuose į greičio ruožus, o nuo rugpjūčio 13 d. iki rugpjūčio 15 d. – UAB LUKTARNA degalinėje Zarasuose.

Ralio paketo kaina – 25 Lt.

Į specialųjį greičio ruožą (Super special stage) saloje ir į koncertą bus galima patekti ir neturintiems ralio paso, vietoje įsigijus vienkartinį įėjimo bilietą (vienai dienai) – 15 Lt. Vaikams iki 12 metų įėjimas nemokamas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius