Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Gelažninkas pasirodė ant Dakaro podiumo: „Ne vienas kolega sakė man, jog pavydi mūsų fanų“

„ZigmasDakarteam“ – pirmoji atstovė pasirodžiusi ant Dakaro ralio 2020 podiumo ir vienintelė motociklų klasės atstovė iš Lietuvos, rašoma pranešime.

Nors dalyviai Dakaro ralyje rinkosi jau prieš naujus metus, tačiau tik šiandien, šeštadienį, ralis prasideda oficialiai.

„Žiūrovų žymiai mažiau, nei kai ralis vyko Peru valstybėje, tačiau man be galo svarbu, malonu ir džiugu, kad lietuvių sirgalių čia pilna. Ne vienas kolega sakė man, jog pavydi mūsų fanų. Ačiū visiems stebėjusiems gyvai ir internetu, jūs – nerealūs!“, – dėkojo lenktynininkas Arūnas Gelažninkas.

VIDEO: Arūnas Gelažninkas apie Dakaro podiumą: „Pagrindinis skirtumas nuo Peru, čia žiūrovų beveik nebuvo“

Dakaro ralio startas anksčiausiai prasideda motociklininkams – iš bivako startuojama jau nuo 4 val. ryto, 2 valandomis vėliau pajuda automomobiliai, tuomet maždaug valandos bėgyje juda sunkvežimiai, bagiai ir t.t. Greičio ruožo startai motociklininkams prasideda nuo 7:20 val. ryto.

„Formulumai ir šou baigiasi – prasideda ralis, esu pasiruošęs ir nusiteikęs ilgai kelionei, bet, deja, šiose varžybose sunku ką nors suplanuoti. Dažnu atveju prireikia ir sėkmės“, – kalbėjo „Zigmas Dakar team“ atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius