Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Agrorodeo“ pilotas Vaidotas Žala apie Lietuvos ralio čempionatą: darbą reikia atlikti iki galo

Vaidotas Žala šiais metais sprendžia didelę finansinę dilemą: reikia pirkti naują Dakaro automobilį (o jis kainuoja tikrai solidžią sumą), todėl greičiausias Lietuvos ralio lenktynininkas planavo parduoti savo ralinę „Škoda Fabia R5“. Būtent dabar, sezonui dar nesibaigus, nes dabar didesnė tokių automobilių paklausa, nei po finišo.
Vaidotas Žala ir Andris Malniekas „Rally Liepaja“
Vaidotas Žala ir Andris Malniekas „Rally Liepaja“ / Agrorodeo komandos nuotr.

15min Vaidotas patvirtino, kad, bent jau kol kas, neatsisako galimybės pakovoti dėl čempiono vardo. Jei automobilį parduotų, rinksis nuomos variantą.

„Ketvirtadienį siųsime parašką dalyvauti Samsonas Rally Rokiškis. Automobilio neparduosime. Niekur nesidėsi – darbą reikia atlikti iki galo bent kartą“, – šmaikštavo Vaidotas Žala.

Organizatorių nuotr./Vaidotas Žala ir Andris Malnieks Rally Liepaja administracinėje komisijoje
Organizatorių nuotr./Vaidotas Žala ir Andris Malnieks Rally Liepaja administracinėje komisijoje

Jis turėjo omeny, kad su Andriu Malnieku neatsisako galimybės kovoti dėl Lietuvos ralio čempionato nugalėtojo vardo. Turbūt prisimenate, kad pernai, nors Vaidotas su Andriu buvo greičiausi visuose čempionato etapuose, čempionu tapo Giedrius Notkus, nes lenktyniavo ir „Winter rally“, kurį Vaidotas praleido.

Nors šiemet taisyklės pasikeitė (skaičiuojant atmetamas vienas nesėkmingiausias ekipažo važiuotas etapas), tačiau nesėkmė Lenkijoje, kai akmuo smarkiai apgadino automobilį, mažina pasirinkimų skaičių. Kol kas „PZM Rally Poland“ etapas – pats nesėkmingiausias, nes jame ekipažas taip ir nestartavo dėl apgadinimų.

LARČ1 įskaita
LARČ1 įskaita

„Dabar tris etapus pravažiavę skaičiuojame ir vienaip, ir kitaip. Panašu, kad neišsisuksime, čempionate reikės dalyvauti iki galo. Viskas atsiremia į taškus. Labai toli, net į Druskininkų ralį (jo koeficientas didesnis) žiūrėti kol kas negalime. Matysime, kaip seksis Rokiškyje, o tuomet priimsime galutinį sprendimą, suskaičiavę taškus. Tikslas – važiuoti ekonomiškai, jei nereikia neleidžiant biudžeto pinigų. Bet, jei reikės užtvirtinimo, lenktyniausime ir Druskininkuose, – atviravo Agorodeo pilotas Vaidotas Žala. – Visada visiems visko gali nutikti. Todėl geriausia į priekį planuoti tik po vieną žingsnį“.

4WD įskaita
4WD įskaita

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius