Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antanas Juknevičius: „Mano šturmanas Darius turi baisesnių planų, nei kopti į kalną“

Praėjusią savaitę Antanas Juknevičius ir jo šturmanas Darius Vaičiulis pristatė 2020 m. sezono Dakaro planus. Komanda vadinsis „Dakaras.lt“, automobilis – tas pats „Hilux Overdrive“, tik patobulintas ir papuoštas naujo „Safari“ dizaino motyvais. Bet tai dar ne viskas.
Antanas Juknevičius su Darium Vaičiuliu pristatė Dakaro komandą ir automobilį
Antanas Juknevičius su Darium Vaičiuliu pristatė Dakaro komandą ir automobilį / Dakaras.lt nuotr.

Antanas ir vėl prieš Dakarą liko be šturmano. Tiesa, neilgam. Turbūt dar pamenate, kad pernai Darius šiek tiek ilgiau, nei planavo, užtruko Antarktidoje, todėl į Dakaro ralį Pietų Amerikoje skubėjo tiesiai iš ledinio žemyno.

TAIP PAT SKAITYKITE: Prieš „Dakarą 2019“ paaiškėjo Antano Juknevičiaus šturmano Dariaus Vaičiulio buvimo vieta

Natūralu, kad ekipažo gerbėjams teko šiek tiek nerimauti, ar šį ekstremali Dariaus Vaičiulio kelionė nesugriaus ralio planų.

Šiais metais Darius į kelionę išvyko anksčiau. Laimei, ne į Everestą.

Motociklu – pas begemotus

Darius motociklais su kolegomis išvyko į trijų savaičių ekspediciją „Africa Mototour“. Kaip juokavo Antanas, „Darius turi baisesnių planų, nei kopti į kokį nors kalną“.

D.Vaičiulis savo išvyką į laukinę Afriką paaiškino paprastai: nieko čia baisaus, reikia vystyti savo navigacinius sugebėjimus. Jis su bičiuliais išskrido į Ruandą ir žada krosiniu motociklu įveikti 5 000 km nuotolį per centrinę Afriką – kirs Burundį, Tanzaniją, Malavį ir atgal iki Ugandos. Tai bus tarsi mažasis Dakaras (Saudo Arabijoje sausį teks važiuoti 9000 km).

„Motociklą nuomosiu. Kojos padirbs, rankos padirbs, fiziškai sustiprėsiu. Ir, tikiuosi, manęs nereikės laukti iki Naujųjų metų, grįšiu anksčiau“, – juokavo Darius Vaičiulis.

„Svarbiausia, kad jam koks begemotas ar dramblys ne vietoje kelio neperbėgtų“, – pusiau rimtai kalbėjo Antanas, išleisdamas bičiulį į Afriką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius