Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar R.Šeinauskas su R.Krikščiūnaite šiemet „į aikštelę išbėgs“ su „Subaru“ automobiliu?

Praėjusiais metais Lietuvos ralio čempionais „BMW Cup“ įskaitoje tapęs „RR Team“ duetas – Renaldas Šeinauskas ir Rūta Krikščiūnaitė dar pernai ėmė garsiau svarstyti apie tai, kad ateina laikas varžybose startuoti su „Subaru Impreza“ automobiliu. Nors ekipa tikėjosi tą padaryti šiemet, tačiau dabar pranešė, jog planai keičiasi.
„RR Team“
„RR Team“ / Egidijaus Babelio nuotr.

Pasak komandos vairuotojo Renaldo Šeinausko, šiemet ekipažas nestartuos nei „Subaru Impreza“ automobiliu, nei BMW, kuriuo lenktyniavo praėjusį sezoną. Tokia situacija susiklostė todėl, kad abiem komandos automobiliams atsirado pirkėjai, todėl duetas nusprendė atsiradusiais pasiūlymais pasinaudoti.

Abu automobiliai parduoti.

„Abu automobiliai parduoti. Su „Subaru“ darėme testus, treniravomės, bet automobilis iškeliauja į Islandiją.

Mūsų „BMW Cup“ klasės automobilį ralio fanai turbūt pamatys ralio trasose, bet jį vairuosime nebe mes, o kitas ekipažas. Automobilį nupirko kolegos iš Lietuvos“, – kalbėjo lenktynininkas.

Komandos nuotr/„RR Team“ komanda
Komandos nuotr/„RR Team“ komanda

Visgi Renaldas Šeinauskas užsimena apie tai, kad „RR Team“ vis dar neatmeta galimybės šiais metais „išbėgti į aikštelę“, tačiau sportininkas kortų dar neatverčia.

„Kiti gal pyksta, galvoja, kad mes kažką slepiame, nesakome, lėksime ar nelėksime. Bet mes nieko neslepiame – pas mus viskas labai greitai keičiasi. Mes patys ne viską žinome. Vieną dieną jau planavome lėkti į Žemaitijos ralį, bet paėmė ir nupirko islandai „Subaru“.

Nebeturime jokio lenktyninio automobilio. Tačiau turime lenktyninių automobilių dirbtuves ir tikiu, kad mes kažką pasigaminsime. Neprižadame, kad spėsime pasiruošti Žemaitijos raliui, nieko nežadame apskritai, bet kaip bus, pamatysime jau greitai. Minčių yra“, – kalbėjo Renaldas Šeinauskas.

Egidijaus Babelio nuotr./„RR Team“
Egidijaus Babelio nuotr./„RR Team“

Nors į Islandiją iškeliavęs komandos „Subaru Impreza“ į ralio trasas Lietuvoje oficialiai neišvažiavo, tačiau mūsų šalyje su šiuo automobiliu „RR Team“ jau spėjo įeiti į istoriją.

Prieš pusantrų metų Panevėžyje su „Subaru Impreza“ Renaldas Šeinauskas pagerino šuolio automobiliu į tolį nuo 70 centimetrų tramplino Lietuvos rekordą. Komandos pilotas oru nuskriejo 19,5 metro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius