Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Arena Motor Show“ dalyviai šv. Velykas švenčia garaže

Kol didžioji dalis tautos jau įniko į velykinių kiaušinių dažymo darbus, keli šalies sportininkai skaičiuoja dienas ir valandas – iki „Arena Motor Show“ lieka kiek daugiau nei savaitė.
Aurimo Vaškelio automobilis
Aurimo Vaškelio automobilis

Čia pasirodyti teks toli gražu ne visiems „drifteriams“ – renginio organizatoriai į Lietuvos šoninio slydimo rinktinę pakvietė tik gerai žinomus ir konkurencingus rezultatus demonstruojančius sportininkus, tad jauniems ir mažiau žinomiems durys liko užvertos.

Pirmasis už brūkšnio likęs, kone entuziastingiausias dalyvis – tik šį sezoną savo veiklą pradedančio „Ukmergės ASK“ klubo atstovas Benediktas Čirba. Ne pirmus metus šiame sporte verdantis vaikinas šiemet nusprendė žengti žingsnį į priekį ir vietoje savo gana ambicingo automobilio projekto įsigijo kito gerai žinomo tautiečio Kęstučio Petronio bolidą. 

Apie 700 arklio galių generuojantis „Nissan“ modelis iš Benedikto pareikalavo ne tik riebios finansinės injekcijos, bet ir laiko prisijaukinimui – „Pirmosios treniruotės „Nemuno žiede“ buvo sudėtingos – nesu įpratęs prie tokio galingumo po pedalu, bet patirtis važiuojant su negalingu automobiliu buvo labai naudinga, tad dabar viskas lengviau“, – pasakoja Benediktas. 

Kartu su juo į bendrą klubą susirinko kiti entuziastingi ir sporto aukštumų siekiantys pilotai – Marius Vasiliauskas, Paulius Karklelis ir Paulius Piščikas. Komanda neslepia ambicijų šiemet kiek sujaukti tiek „PRO“, tiek „Semi-PRO“ lygų turnyrines lenteles,  bei nusistovėjusių lyderių sąrašą, tačiau norint sezoną pradėti tarp „Arena Motor Show“ atrinktųjų, tik ambicijų nepakaks. 

Nors ir kiek nesportiškai, tačiau šiuo metu Benediktui tenka laukti ir tikėtis, jog kuris nors iš atrinktųjų pilotų dėl vienų ar kitų priežasčių atsisakys dalyvauti ir užleis savo vietą, tačiau šansų tam kol kas nedaug – tiek daugkartinis „drifto“ karalius Andrius Vasiliauskas, tiek „Republic-NP Team“ pilotas Povilas Lencevičius jau baiginėja savo sportinius projektus, kiti dalyviai į dideles rekonstrukcines avantiūras per žiemos sezoną nesileido. 

Vienintelis Aurimas Vaškelis vis dar intensyviai pluša prie savo BMW, siekdamas suspėti baigti variklio darbus, tačiau savo vietos Benediktui jis tikrai neužleis – prie keletą dienų skelbimuose pasirodė Aurimo kasdien vairuojamas automobilis, tad panašu, jog kaunietis pasiruošęs važinėti ir viešuoju transportu, jei tik to prireiks, norint sudalyvauti balandžio 12-osios varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius