-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„ASFA Night Matsuri“ dalyvių sąraše – žinomi šalies šoninio slydimo meistrai

Kėdainių aerodrome jau rugpjūčio 17-osios vakarą prasidės „drifto“ festivalis „ASFA Night Matsuri“. Jau aiškėja dalyvių sąrašas, kuriame esančios pavardės liudija, kad šoninio slydimo mėgėjų laukia linksma fiesta.
Andrius Vasiliauskas
Andrius Vasiliauskas / (ASFA nuotr.)
Temos: 2 Kėdainiai Driftas

Šeštadienio vakarą į Kėdainių aerodromą rinksis ne tik „drifto“ profesionalai, bet ir šiai sporto šakai prijaučiantys vairuotojai, kurie savo automobilius ir vairavimo įgūdžius demonstruos dviejose skirtingose trasose. Organizatoriai praneša, kad čia bus galima išvysti įvairiausios technikos. Nuo specialiai drifto varžyboms ruoštų „Nissan“, BMW ar „Lexus“  iki standartinių „Mazda MX-5 Miata“.

Štai savo baltąjį BMW Kėdainiuose šonu statys visiems pažįstamas Andrius Vasiliauskas, kuris tapo antros vietos laimėtoju „Žalgirio“ arenoje vykusiose šoninio slydimo varžybose. Dar viena garsi pavardė – Timas Simniška. „Drifter.lt“ ekipą atstovaujantis sportininkas į profesionalų sportą grįžo po trijų metų pertraukos, vėl sėdo į savo žaliąjį „Lexus SC300“. Sportininkas žada nustebinti ir varžovus ir žiūrovus. „Drifter.lt“ komanda į „ASFA Night Matsuri“ deleguoja ir dar vieną savo atstovą – Ronaldą Ramošką. Ratus su „BMW M3“ kaitins ir Artūras Ravluškevičius.

Renginiui užsiregistravo ir keturi paslaptingi vyrukai iš Kintų, atstovaujantys „Driftdevil“ komandai, taip pat „Matsuri“ šventėje žada pasirodyti ir „NP team“ delegacija. Į „drift“ festivalį žadėjo atvykti ir Mantas Kulvinskas.

Kalbant apie mėgėjus verta paminėti ir Justą Gudavičių, kuris trasą bandys įveikti standartiniu „Mazda MX-5 Miata“ automobiliu. Šis vairuotojas ne kartą yra dalyvavęs slalomo varžybose, tačiau slysti šonu trasoje jam, ko gero, bus nemenkas išbandymas. Renginys pritraukė ir merginų. Jame prie starto stos „Nissan“ vairuojanti Deimantė Radzevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius