Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aurimas Bakchis Japonijoje iškovojo 2 vietą ir tapo pasaulio šoninio slydimo čempionato lyderiu

Šį savaitgalį Japonijos „Fuji Speedway“ trasoje pasibaigė „Formula Drift Japan“ ir pasaulio šoninio slydimo „World Formula Drift“ etapas, kuriame lietuvis Aurimas „Odi“ Bakchis užėmė antrą vietą ir bendroje pasaulio čempionato įskaitoje tapo vienvaldžiu lyderiu.
Aurimas Bakchis „World Formula Drift“ varžybose
Aurimas Bakchis „World Formula Drift“ varžybose

Antroji varžybų diena prasidėjo nuožmiomis geriausių 32-ių lenktynininkų pilnomis netikėtumų dvikovomis. Tądien nepasisekė ir iš kovos pasitraukė veteranas Robbie Nishida (Japonija), jaunasis Mattas Fieldas (JAV), buvęs čempionas Masashi Yokoi (Japonija). Taip pat gana anksti iš kovos pasitraukė itin pajėgūs sportininkai Fredericas Aasbo, pralaimėjęs šešioliktfinalyje, ir Daigo Saito, nusileidęs varžovui aštuntfinalyje. 

Aurimas „Odi“ Bakchis nelengvose dvikovose skynėsi kelią finalo link, nugalėdamas vis pajėgesnius sportininkus, tarp kurių buvo ir D-1 čempionas Kuniakas Takahashi. Lietuvis jau nuo aštuntfinalio liko vieninteliu ne Japonijos sportininku, besivaržančiu dėl aukščiausių pozicijų. 

Galiausiai, dideliam visų gerbėjų džiaugsmui, Aurimas „Odi“ Bakchis pateko į varžybų finalą, kur susikovė su Masato Kawabata, kuris vairavo itin galingą „Nissan GTR“. Vis dėlto netikėtas lietuvio automobilio gedimas privertė užleisti aukščiausią podiumo poziciją ir užimti garbingą antrąją vietą, įsirašydamas į Japonijos „drifto“ istoriją ir aukštai įsmeigdamas Lietuvos trispalvę Tekančios saulės šalyje.

Po šio etapo Japonijos „Fuji Speedway“ etape Aurimas „Odi“ Bakchis, surinkęs 358 taškus, bendroje pasaulio čempionato įskaitoje užima pirmąją poziciją, nuo artimiausio konkurento atsiplėšęs nemažu 38 taškų skirtumu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius