Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aurimas „Odi“ Bakchis jau kelia tirštus debesis virš Kačerginės „Nemuno žiedo“

Trečiadienį, birželio 26-ąją „Formula Drift“ šoninio slydimo čempionato dalyvis Aurimas „Odi“ Bakchis jau susipažino su nauja technika ir „Nemuno žiedo“ trasos metamais iššūkiais. Jau šį savaitgalį (birželio 28-29 dienomis) jis dalyvaus Rytų Europos „Driftingo“ čempionato (EEDC) ketvirtajame etape.
Aurimas „Odi“ Bakchis
Aurimas „Odi“ Bakchis / „Bandanaboy“ nuotr.

Aukščiausio lygio šoninio slydimo JAV čempionate „Formula Drift“ Aurimas pilotuoja „Nissan 240SX“ (S14a) automobilį su galingu LS serijos V8 atmosferiniu varikliu.

Luko Skerso/Bandanaboy nuotr./Aurimas Odi Bakchis
„Bandanaboy“ nuotr./Aurimas „Odi“ Bakchis

EEDC čempionato etapo metu jis sėdės prie Timo Simniškos „Lexus SC300“ automobilio vairo. Po pastarojo variklio gaubtu esanti 2JZ-GTE jėgainė generuoja apie 600 AG – gerokai daugiau nei atmosferinis Aurimo „Nissan“ bolido variklis.

Vos apšilęs ir tik kartingų trasoje susipažinęs su galingu „Drifter.lt“ kolektyvo paruoštu automobiliu Aurimas „Odi“ Bakchis Kačerginės „Nemuno žiedą“ bombardavo atominėmis dūmų bombomis. Mačiusiųjų teigimu, pirmuoju važiavimu Aurimas parodė labai aukštą lygį. Negana to, iki savaitgalio automobiliui bus pakeistas reduktorius (į ilgesnį – mat, trasa pernelyg greita), o visiškai nauji „Wisefab“ pakabos elementai taip pat kėlė vairuotojui savotiškų išbandymų. Taigi, galima sakyti, kad net ir ne pačiomis lengviausiomis sąlygomis atsisėdęs prie visiškai svetimo automobilio vairo Aurimas „Odi“ Bakchis parodė tikrą klasę.

VIDEO: Pirmieji Aurimo „Odi“ Bakchio važiavimai Kačerginės „Nemuno žiede“
Geriausias 2009-ųjų „drifteris“ Kęstutis Petronis taip pat pratinosi prie naujos trasos konfigūracijos – jo pastangos irgi įamžintos vaizdo kamera. Atkreipkite dėmesį į per variklio gaubtą išeinantį „kaminą“ – vienu metu iš jo purškė galingi ugnies liežuviai.
VIDEO: Kęstutis Petronis treniruojasi ketvirtajam EEDC čempionato etapui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius