Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Autoledi.lt ekipažas „Press ralyje 2014“ meta iššūkį „Ecoboost“ technologijai

Šiais metais portalo Autoledi.lt atstovės „Press ralyje 2014“ startuos jau ketvirtą kartą. Ketverius metus gyvuojantį portalą šiose varžybose atstovaus jo kūrybos vadovė Laima Staknytė-Patinskienė su ilgamete šio ralio šturmane Lina Leonavičiūte. Pasak jų, šiemet „Press ralis“ ekipažui bus įdomus ir ekonomiškas, nes šis moterų ekipažas startuos su Europoje išliaupsintu automobiliu – naująja „Ford Fiesta“, varoma 1 l „Ecoboost“ varikliu
Autoledi.lt komandos narės
Autoledi.lt komandos narės / Algimanto Brazaičio nuotr.

Kaip ir kasmet, tarptautiniame žurnalistų ralyje dalyvauja ne vienas moteriškas ekipažas. Jau tampa tradicija, kad vairuojančioms moterims skirtas portalas Autoledi.lt nepraleidžia šio puikaus ir azarto kupino žurnalistų renginio.  Pasak Autoledi.lt projekto vadovės Ievos Kukevičienės, Autoledi.lt atstovės žurnalistų ralyje dalyvaus jau ketvirtus metus, deja, šiais metais startuos tik vienas ekipažas.

„Vos tik sukūrusios vairuojančioms moterims skirtą portalą, sulaukėme kolegų žurnalistų kvietimo prisijungti prie aktyvios Žurnalistų autoklubo veiklos bei dalyvauti jų organizuojamuose renginiuose. Vienas jų – tarptautinis žurnalistų ralis, – pasakoja I.Kukevičienė, – Po pirmojo starto nepraleidome nei vieno ralio, o dvejus metus startavo net du ekipažai.“

Algimanto Brazaičio nuotr./Autoledi.lt komandos narės
Algimanto Brazaičio nuotr./Autoledi.lt komandos narės

Šiais metais „Press ralyje” dalyvaus vienas Autoledi.lt ekipažas, vairuojamas kūrybos vadovės Laimos Staknytės-Patinskienės su ilgamete šio ralio šturmane Lina Leonavičiūte. L.Staknytė-Patinskienė pabrėžia, kad dalyvavimas Press ralyje suteikia daug naujos patirties, padedančios tobulėti.

„Nuolatos stengiamės tobulinti vairavimo įgūdžius, o šių metų „Press ralis“ bus ypatingas – važiuosime ne su tokiu galingu, bet manevringu automobiliu – pasakoja portalo kūrybos vadovė, – Per ketverius metus žurnalistų ralio trasose išbandėme įvairius automobilius: ir galingesnius, ir galiniais ratais varomus, o šiemet stengsimės pasiekti kito rekordo – važiuoti dinamiškai, bet taupiai bei parodyti, kad ir „Ecoboost“ technologija padeda važiuoti sportiškai.“

Organizatorių nuotr./Autoledi.lt komandos narės
Organizatorių nuotr./Autoledi.lt komandos narės

Portalas Autoledi.lt birželio 3 dieną švęs ketverių  metų sukaktį. Tai vienintelis ir unikalus tinklalapis moterims apie vairavimą ir automobilius, aktyviai dirbantis prie projektų apie saugų vaikų vežimą bei mandagaus ir saugaus vairavimo skleidimo iniciatyvų. Autoledi.lt yra vienas iš elektroninių projektų moterims, kuriuos plėtoja UAB „Sprendimai moterims“.

Organizatorių nuotr./Autoledi.lt komandos narės
Organizatorių nuotr./Autoledi.lt komandos narės

Autoledi.lt ekipažų pasiekimai Press ralyje

2011 m. L.Staknytė-Patinskienė su šturmane L.Leonavičiūte „Press ralyje” iškovojo 1  vietą moterų įskaitoje bei 3 vietą savo klasėje iki 2000 cm3.

2012 m. I.Kukevičienės ir L.Leonavičiūtės ekipažas – 2 vieta moterų įskaitoje ir trečia vieta klasėje iki 2000 cm3, L.Staknytė-Patinskienė – V.Survilienė – 3 vieta moterų įskaitoje.

2013 m. I.Kukevičienės ir L.Leonavičiūtės ekipažas – 1 vieta moterų įskaitoje, L.Staknytė-Patinskienė – V.Survilienė – 3 vieta moterų įskaitoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius