Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobilių ir motociklų sporto naujienos bus pristatytos parodoje Kaune balandžio mėnesį

Balandžio 26-27 dienomis Kaune, Aleksandro Stulginskio universiteto (buvęs LŽŪU) manieže įvyks Automobilių ir motociklų sporto paroda. Antrus metus iš eilės šį renginį organizuojantys „Dolce Moto“ šiemet žada plėstis ir parodos lankytojus nustebinti naujomis pramogomis ir atrakcijomis.
Autosporto paroda Kaune 2013-aisiais
Autosporto paroda Kaune 2013-aisiais / Giedriaus Matulaičio nuotr.

2013 metais įvykęs pirmasis parodos bandymas organizatorių nenuvylė – per 30 dalyvių stendų, apie 7000 žiūrovų, kurie dvi dienas būriavosi lengvosios atletikos manieže, kuris pasirodė esąs kiek ankštas, tad šiemet pasirinktas kone dvigubai didesnis ASU maniežas. Ši specialiai parodoms skirta salė galės priimti ne tik gausesnį dalyvių būrį, bet ir suteiks erdvės parodoje planuojamiems seminarams, o maniežo stovėjimo aikštelė virs namais „Autoplius Lietuvos driftingo čempionato“ pirmajam etapui.

Parodos dalyvių saraše jau rikiuojasi žinomiausios lietuvių automobilių ir motociklų sporto žvaigždžių pavardės – „Autoplius Fast Lap“ dalyvis Andrius Firantas pristatys savo turbina praturtintą „Honda S2000“, Jonas Pipiras iš Kauno automobilininkų klubo pristatys „Škoda Fabia R2“, kuria ketina dalyvauti Europos ralio čempionate, o Pasaulio kartingų čempionas Simas Juodviršis leis pasižvalgyti į savo techniką ir taip pat bandys papasakoti, kaip reiktų pradėti sportuoti.

Mechanikos žinovai gaus progą pasižvalgyti į „Xtra Motorsports“ pristatomą mobilų automobilio galios matavimo stendą, kuris parodos metu gyvai matuos keleto sportinių automobilių generuojamą galią, EEDC - Rytų Europos drifto čempionato stendas žada atskleisti kokios technikos verta tikėtis artėjančiame šių metų „drifto“ sezone, o operatorius „NorbeFilms“ pristatys savo projektą „Ruošk Roges“.  

Visa tai ir dar daugiau laukia visų automobilių ir motociklų sporto fanų balandžio 26 – 27 dienomis ASU manieže Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius