Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobilių sporto pasaulyje bręsta intriga: Fernando Alonso dalyvaus Dakaro ralyje?

Du „Formulė 1“ čempiono titulai. Laimėtos Le Mano serijos lenktynės. Tokių įspūdingų pasiekimų Fernando Alonso dar negana – automobilių sporto pasaulyje netyla kalbos, kad ispanas dalyvaus 2020-ųjų metų Dakaro ralyje.
 Fernando Alonso (Toyota TS050 Hybrid LMP1)
Fernando Alonso (Toyota TS050 Hybrid LMP1) / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmą kartą Saudo Arabijoje rengiamame Dakaro ralyje gali netrūkti siurprizų. Neseniai pasklido mįslinga buvusio lenktynininko Fernando Alonso užuomina, jog šis ruošiasi dalyvauti Dakaro ralyje.

Kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad liko vienas klausimas – kada bus paskelbta, kad Fernando Alonso dalyvaus 2020-ųjų metų Dakare. O kad dalyvaus, klausimų jau beveik niekam nekyla, rašoma motorsport.com.

Šia žinia savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo ir Lietuvos lenktynininkas Antanas Juknevičius.

„Be 5 minučių oficialu – 2020 m. Dakare dalyvaus Fernando Alonso, o jam talkins ne šiaip kažkas, o buvę varžybų sporto direktorius Marcas Coma ? Bus smagu turėti tokią legendą bivuake ir dar įdomiau kaip žmogeliui seksis persiorientuot nuo žiedo į žvyrą ir bekelę, ką manot?“, – rašė A.Juknevičius.

F.Alonso ne kartą jau yra kalbėjęs, kad dalyvavimas Dakaro ralyje padėtų jam siekti savo tikslo „būti geriausiu vairuotoju pasaulyje“.

38-erių sportininkas kovo mėnesį netgi jau testavosi „Toyota Hillux“, prižiūrimas buvusio Dakaro nugalėtojo Giniel de Villierso.

„Alonso yra du kartus kėlęs „Formulė 1“ čempiono taurę – jis tikrai žino, kaip vairuoti. Jis mokosi labai greitai, nors, žinoma, dar yra ką išmokti. Jei jis nori lenktyniauti 2020-ais metais Dakare, jis turi nuvažiuoti kuo daugiau kilometrų ir priprasti prie automobilio bei aplinkos“, – motorsport.com sakė G.Villiers.

Pasak jo, pergalė ispanui gal ir sunkiai įsivaizduojama, tačiau vieta geriausiųjų dešimtuke yra tikrai labai reali.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius