Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Autoplius 300 Lakes Rally“: naują vardą gavęs ralis tapo trijų šalių čempionatų etapu

Ketvirtus metus iš eilės organizuojamas vienas didžiausių ir populiariausių vasaros autosporto renginių „300 Lakes Rally“ („300 ežerų ralis“) pradeda bendradarbiavimą su didžiausiu Lietuvoje transporto skelbimų portalu „Autoplius.lt“, kuris nuo 2013 m. birželio mėnesio tapo ralio vardo partneriu.
„300 lakes rally“ greičio ruožai mieste
„300 lakes rally“ greičio ruožai mieste / Tauro Tunylos/„TaT Designs“ nuotr.

Nuo šiol ralis vadinsis „Autoplius 300 Lakes Rally“, arba „Autoplius Lakes Rally“ (verbalinėje kalboje). 

Autoplius.lt yra didžiausia automobilių ir kitų transporto priemonių fanų erdvė, tad bendradarbiavimas padės dar labiau populiarinti šį puikų sportą. 

Organizatoriai ir Autoplius.lt mano, kad šis projektas taps ilgalaikiu ir padės pakelti renginio kokybę į dar aukštesnį lygį.

„Autoplius 300 Lakes Rally“, šiemet tapęs trijų šalių – Lietuvos, Latvijos, Baltarusijos – ralio čempionatų etapu, ralio gerbėjus sukvies į Zarasų, Visagino, Daugpilio regioną ir neabejotinai taps pagrindiniu vasaros autosporto įvykiu.

Sportininkai varžybų metu turės įveikti kiek daugiau nei 132 km greičio ruožų (viso 13 GR, iš kurių tik vienas pasikartojantis greičio ruožas Visagino mieste), o ilgiausias GR sieks net 32,11 km.

Praėjusiais metais čempionų taures į viršų kėlė Lietuvos ralio lenktynininko Sauliaus Girdausko ekipažas, o kas laimės šiemet, pamatysime rugpjūčio 9-10 dienomis Zarasų, Visagino bei Daugpilio apylinkėse vyksiančių lenktynių metu.

Organizatoriai praneša, jog dar šią savaitę bus paskelbtas varžybų nuostatų projektas, kuriame bus galima susipažinti su visa preliminaria ralio programa, greičio ruožų laikais ir kita naudinga informacija.

Sekite naujienas oficialiame „Autoplius 300 Lakes Rally“ tinklapyje www.300lakesrally.lt bei „Facebook“ puslapyje www.fb.com/300lakesrally.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius