Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Autoplius Fast Lap“ finale žiūrovų lauks po dešimt japoniškų ir europietiškų patobulintų automobilių

Rugsėjo 12 dieną „Autoplius Fast Lap“ sezono finale „Nemuno žiede“ žiūrovų lauks dvidešimt nuostabių automobilių, padalintų į dvi stovyklas – dešimt japoniškų ir dešimt pagamintų Europoje. Visi iki vieno – savaip įspūdingi, ilgai tobulinti ir unikalūs automobiliai.
Renginio dalyviai
Renginio dalyviai / „Autoplius Fast Lap“ nuotr.

„Autoplius Fast Lap“ festivalio organizatoriai šalia „Time Attack“ ir „Wolf Race“ varžybų žiūrovams kuria papildomų traukos taškų. Vienos dienos festivalyje vyks dar ir drifto treniruotės bei „drift limbo“ rungtis  „Šėrykloje“, „Traders Corner“ pardavėjų kampelis, o taip pat ir išskirtinių automobilių ekspozicija.

„Kiekvienais metais į „Autoplius Fast Lap“ festivalį kviečiame ne tik greitus, bet ir gražius automobilius. Tai neatsiejama mūsų renginio dalis. Siekiame, kad gražių automobilių scena Lietuvoje augtų, o pačių įspūdingiausių egzempliorių kūrėjai būtų įvertinti. Šiais metais, padedami bičiulių, kviečiame gražiausius iš gražiausių“, – sako „Autoplius Fast Lap“ organizatorius Giedrius Čenkus.

„Autoplius Fast Lap“ nuotr./Renginio dalyviai
„Autoplius Fast Lap“ nuotr./Renginio dalyviai

Japoniški

Dešimt ryškiausių automobilių iš Tekančios saulės šalies į „Autoplius Fast Lap“ festivalį atgabens „JDM.lt“ klubas. Šio bendraminčius japoniškų automobilių vairuotojus vienijančio klubo atstovas Miroslavas Žukovskis pasakoja, kad dešimtuką sudarys skirtingi, bet visi iki vieno įspūdingi automobiliai.

„Šeštadienį Kačerginės trasoje galėsite pamatyti restauruotus klasikinius, VIP stiliaus, „Stance“ stiliaus japoniškus automobilius. Visi labai žemi, blizgantys ir unikalūs egzemplioriai, į kuriuos savininkai įdėjo daug darbo“, – pasakoja „JDM.lt“ klubo atstovas M.Žukovskis.

„Autoplius Fast Lap“ nuotr./Renginio dalyviai
„Autoplius Fast Lap“ nuotr./Renginio dalyviai

Klubo nariai žiemas praleidžia garažuose, o atėjus šiltam metų laikui stengiasi aplankyti kuo daugiau renginių tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Jie ir patys organizuoja itin populiarų „Chill’n’grill“ festivalį, kuriame susirenka patys gražiausi Lietuvos automobiliai. Ir ne tik japoniški.

M.Žukovskis žadėjo į „Autoplius Fast Lap“ festivalį atvežti „Honda Civic iVT“, „Honda CRX“, „Nissan 180SX“, antros kartos „Lexus GS300“, „Mitsubushi Lancer Evo“, „Datsun 260Z“ ir dar daugiau puikių automobilių.

Prie kiekvieno automobilio lankytojų lauks informacinės lentelės, kuriose automobilių šeimininkai stropiai surašys automobiliams padarytus pakeitimus. Puiki vieta visiems pasisemti įkvėpimo.

„Autoplius Fast Lap“ nuotr./Renginio dalyviai
„Autoplius Fast Lap“ nuotr./Renginio dalyviai

Vokietija

Europoje pagamintus automobilius į „Autoplius Fast Lap“ kviečia „Instinct Society“ klubas. Pasak klubo atstovo Domo Juzėno, į Kačerginę savaitgaliui ruošiasi keletas puikių „Volkswagen“, „Mercedes-Benz“, BMW ir kitų markių automobilių šeimininkai.

Stengiamės surinkti geriausius „Stance“ kultūros atstovus.

„Stengiamės surinkti geriausius „Stance“ kultūros atstovus. Pažadame, bus į ką akis paganyti. Ir noriu pabrėžti, kad atvykstame gerai praleisti laiko, pabendrauti su bendraminčiais. Visų automobilių šeimininkai mielai bendraus su svečiais, dalins patarimus ir atsakys į visus smalsuolių klausimus“, – sako D.Juzėnas.

„Autoplius Fast Lap“ nuotr./Renginio dalyviai
„Autoplius Fast Lap“ nuotr./Renginio dalyviai

EUDM („European Domestic Market“, angl.) automobilių šeimininkus festivaliui renkantis „Instinct Society“ atstovas Domas Juzėnas nėra griežtai Europoje pagamintų automobilių fanas. Jo garaže puikuojasi įspūdingas „Datsun Fairlady Z“ autombilis. 

„Taip jau atsitiko, kad klube dauguma – europietiškų automobilių. Bet esame atviri ir japoniškų automobilių savininkams. Mus labiau vienija „Stance“ stiliui ištikimi žmonės, nei vienos ar kitos markės automobiliai. Kasmet organizuojame „Fresh Fit“ ir „Night Drive“ renginius, jie yra atviri visiems. Bet džiaugiamės „Autoplius Fast Lap“ organizatorių kvietimu suburti EUDM automobilius“, – sako D.Juzėnas.

„Autoplius Fast Lap“ nuotr./Renginio dalyviai
„Autoplius Fast Lap“ nuotr./Renginio dalyviai

„Low parking“

Į kiekvieną „Autoplius Fast Lap“ festivalį susirenka daug svečių su įspūdingais automobiliais. Šiais metais jų gyvenimas taps paprastesnis, mat paprastai duobėtoje „Nemuno žiedo“ trasoje pastatyti žemintą automobilį būdavo ne taip paprasta. Rugsėjo 12 d. festivalio organizatoriai įrengs specialią „Low parking“ zoną. Kaip sufleruoja pavadinimas, šioje zonoje savo žemus automobilius svečiai galės pastatyti be didelių problemų.

„Seniai sukome galvą kaip „Nemuno žiedo“ automobilių statymo problemą išspręsti mūsų svečiams, kurie atvyksta patobulintais automobiliais. Suprantame, kad įdėję daug darbo tobulindami savo kūrinius, jie visai nenori jais važinėti duobėtais žvyrkeliais. Galima sakyti, mes jaučiame skausmą, kai automobilio pilvas trinasi į akmenis. Todėl ir sugalvojome šį sprendimą – „Low parking“ zoną“, – sako „Autoplius Fast Lap“ organizatorius Giedrius Čenkus.

Patekti į šią zoną labai paprasta. Tereikia užsiregistruoti www.fastlap.lt puslapyje ir sulaukti organizatorių patvirtinimo. Kartu su juo atkeliaus ir organizatorių dovana – nemokamas bilietas į rugsėjo 12 dieną, šeštadienį vyksiantį 2015-ųjų „Autoplius Fast Lap“ sezono finalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius