Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Autoplius Fast Lap“ istorija – dokumentiniame filme

2013-ieji – penktas „Autoplius Fast Lap“ sezonas. Naujo tipo varžybas Lietuvoje pristatę vaikinai „Time Attack“ lenktynes padarė populiarias ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje bei Estijoje. Šie metai, kaip ir kiekvieni iki šiol, buvo geresni už praėjusius, o juos įamžino visą sezoną kartu su organizatoriais į kiekvieną renginį keliavęs Denisas Čerepovičius.
„Autoplius Fast Lap“ finalas Kačerginės „Nemuno žiede“
„Autoplius Fast Lap“ finalas Kačerginės „Nemuno žiede“ / Algirdo Venskaus/Waska.lt nuotr.

Vienas „Autoplius Fast Lap“ organizatorių Kristijonas Vaičys atskleidė, kad didelė dilema buvo iškilusi 2012-ųjų pabaigoje: norint toliau gerinti renginių kokybę, reikėjo surasti rėmėjų – renkant pinigus vien iš dalyvių startinių mokesčių, renginio tobulinti jau nebuvo kur.

2013-aisiais iki tol buvęs „Fast Lap“ buvo pavadintas „Autoplius Fast Lap“, o renginiai Lietuvoje žiūrovams tapo mokami. Tai, anot organizatorių, stipriai pakėlė renginio kokybės kartelę ir leido mąstyti apie dar didesnius planus. Vienas jų – 2014-aisiais startuosiantis Šiaurės Europos zonos „Time Attack“ čempionatas, kurio finalas rugsėjį vyks Lietuvoje.

Siūlome pažiūrėti visą D.Čerepovičiaus susuktą trumpametražį dokumentinį filmą apie 2013-ųjų „Autoplius Fast Lap“ sezoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius