Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarija Kačerginės trasoje: M.Matukaitis slydo ir virto su galinga „Chevrolet Corvette“

Sekmadienį interneto platybėse paplito kvapą gniaužiantys vaizdai, nufotografuoti Nemuno žiede, ties Ąžuolo posūkiu. Nuotraukose – avariją patyrusi ir apvirtusi ant stogo „Dynami:t Energy Racing“ komandos „Vettė“ („Chevrolet Corvette“). Su šiuo automobiliu komanda planavo po savaitės startuoti Parnu trasoje Estijoje ir liepos mėn. Palangoje, „Aurum 1006 km“ lenktynėse.
„Chevrolet Corvette“ avarija Nemuno žiede
„Chevrolet Corvette“ avarija Nemuno žiede / Komandos nuotr.

Automobilį vairavo komandos lyderis Mantas Matukaitis. Pilotas avarijos metu išvengė sužalojimų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mantas Matukaitis atskleidė avarijos Bikerniekų trasoje aplinkybes ir pasekmes

Žemiau pateikiame oficialų komandos paaiškinimą, kas nutiko, publikuotą socialinėje paskyroje.

Kaip įvyko „Chevrolet Corvette“ avarija Nemuno žiede

„Kad jau visas internetas mirga, tai pasipasakosime patys. Sekmadienį treniruotė, kuri vyko Slalomo Akademija renginio metu, galima sakyti nepavyko. Kol kas net nežinom tikrosios priežasties – lyg prie vairo darėme viską kaip visada, kažkokios esminės klaidos lyg ir nepadarėme.

Trasa buvo dar drėgna, bet toje vietoj viskas buvo lyg ir sausa. Padangos sprogimo hipotezę irgi atmetame, nes lyg nebuvo garso. Tiesiog leidžiantis nuo Stadiono (toje vietoje greitis būna apie 180 km/val.) staigiai atkabino galą, švystelėjo į dešinę. Po to į kairę, apsuko. Tada galu į pylimą, dar pačiuožėme žole. Smūgis priekiu į pylimą, į padangas šonu ir švelniai ant stogo.

Visi sveiki, automobilis iš pažiūros sutvarkomas, tačiau čia jau turi po detalesnės apžiūros pasakyti verdiktą GSR mechanikai. Jau buvo nemažai vilčių, kad Vette važiuos Palangoje, tačiau panašu, kad tos viltys prigeso. Na, o šį savaitgalį Parnu Baltic Touring Car Championship etape tikrai nebestartuosime“, – rašoma komandos paaiškinime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius