Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avariją patyrusio F-1 piloto Juleso Bianchi tėvas: „Sūnus sveiksta lėtai“

Jau praėjo beveik aštuoni mėnesiai nuo avarijos Japonijos GP metu ir kai Julesas Bianchi yra ligoninėje. Lenktynininko tėvas teigia, kad jo sūnus kovoja dėl savo gyvybės, tačiau pripažįsta, jog pradėjo galvoti apie blogiausią scenarijų.
Julesas Bianchi
Julesas Bianchi / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Formulė 1“

Po dviejų mėnesių, praleistų Japonijos ligoninėje, prancūzas buvo perkeltas į Nicos ligonininę, arčiau namų. Nors J.Bianchi jau nėra vaistų sukeltoje komoje, tačiau taip ir neatgauna sąmonės. O ateities prognozės yra prastos.

Jis kovoja ginklais, kuriuos turi.

„Pirmiausia Julesas yra gyvas, tai mums yra svarbiausia. Jis kovoja ginklais, kuriuos turi. Bet nesu tikras, ar iš neurologinės pusės jis dar gali daugiau padaryti. Galimybė matyti kaip jis kovoja suteikia visiems artimiems žmonėms vilties ir tai yra be galo svarbu mums,“ – kalbėjo Philippe‘as Bianchi.

Praėjo metai nuo tada, kai J.Bianchi užėmė devintąją vietą Monako GP. Tai buvo pirmieji „Marussia“ komandos taškai per penkerius jos egzistavimo metus. Ekipa, norėdama įamžinti šį prancūzo pasiekimą, pažymi su specialia apyranke. 

„Twitter“ nuotr./Juleso Bianchi avarija
„Twitter“ nuotr./Juleso Bianchi avarija

P.Bianchi tiki, kad sūnus pajus lenktynių, kurios vyks 20 kilometrų atstumu nuo ligoninės, energiją.

„Juleso svajonė buvo iškovoti taškų „Formulėje-1“ ir jam tai pavyko padaryti su „Murussia. Aš ten buvau ir buvau laimingas, kai Julesas baigęs lenktynes pirmiausia apkabino mane. Tai nepaprastas momentas“, - sakė piloto tėvas.

„Julesas yra čia, nepaisant patirtos avarijos. Jis vis dar čia ir kovoja. Visi žmonės, kurie apie jį galvoja, suteikia Julesui stiprybės. Jis gali tai jausti ir tai yra gražu. Mes esame sujaudinti“, – sakė J.Bianchi tėvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius