Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 17 /13:08

B.Vanagas patyrė incidentą, kelią užgriuvo medis, bet finišavo trečioje vietoje

Sekmadienį Benediktas Vanagas su šturmanu Barteku Boba tęsė Karelijoje vykstančias maratonines lenktynes „World Cup for Cross Country Bajas“. Po penktadienio prologo ir šeštadienio etapo ekipažas bendroje įskaitoje buvo trečias. Sekmadienį dėl pirmos vietos kovojo Vladimiras Vasiljevas iš Rusijos ir Tapio Lauronenas (Suomija). O audrai nutraukus paskutinį greičio ruožą teisėjai trečioje vietoje kvalifikavo B.Vanagą ir B.Boba. Tiesa, ne tik audra pridarė problemų, nes pirmajame sekmadienio GR Benediktas patyrė nedidelį incidentą ir apsisuko.
Benediktą Vanagą „Baja Russia“ sustabdė lūžęs medis
„Baja Russia“, šeštadienis: Benediktas Vanagas važiuoja tarp lyderių / General Financing Team Pitlane nuotr.

Kaip sakė Benediktas Vanagas, dvi pirmąsias dienas ekipažas „neprisidarė reikalų“. Tačiau sekmadienio pradžia klostėsi kiek kitaip. Benediktas kabino pusnį ir apsisuko trasoje.

Papildyta po finišo. B.Vanagas patvirtino: „3-ti pirmąjame Bajų Pasaulio taurės etape! Surinkome taškų ilgai kelionei į priekį“.

Papildyta po paskutinio greičio ruožo. Audra įsisiautėjo nejuokais. Kaip praneša komanda „General Financing Team Pitlane“, paskutinis greičio ruožas nutrauktas:

„Per 14 km pravažiavome du nuvirtusius medžius. Bet vienas mus sustabdė. Nesiryžome atakuoti. Tarnybos supjaustė medį. Alternatyviu keliu visi dalyviai juda link ralio centro. Lauksime sprendimo“.

Dalyvių sąrašas ir rezultatai

Papildyta prasidėjus paskutiniam greičio ruožui. Kaip praneša komanda „General Financing Team Pitlane“, milžiniškas vėjas ėmė vartyti medžius ant trasos ir dalyviai bus priversti finišuoti anksčiau laiko... Tuomet nutrūko ryšys.

Atakuoti sutrukdė pusnys

„Truputį kriminalinių reikalų pridarėm. Šiandieną turėjome atakuoti. Su Mireku nusimatė kova, reikėjo koncentracijos. Greičiai tokie, kad ant šalmo plaukai piestu stojasi. Du kartus kabinus ratu pusnį susuko trasoje. Pralošėme gal apie minutę, bet galėjo baigtis blogiau. Miroslavas, pasirodo atliko kažką brangesnio, sustojo trasoje. Liko dar 100 km. Kaupiamės“, – rašė B.Vanagas prieš paskutinį greičio ruožą.

VIDEO: Benedikto Vanago komentaras po ketvirtojo „Baja Rusija“ greičio ruožo

Apie „Baja Russia“

„Baja Russia Northern Forest“ vyksta 1000 kilometrų į šiaurę nuo Lietuvos nutolusioje Karelijoje. Čia rungiasi dalyviai iš 15 šalių, tarp kurių ir vienintelė komanda iš Lietuvos „General Financing team Pitlane“ su Benediktu Vanagu ir šturmanu Bartek Boba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius