Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dakaro motociklininkas Balys Bardauskas „Perkūno“ trasoje surengė vaikų ir tėvų dieną

Dakaro ralio dalyvis, motociklininkas Balys Bardauskas šalia Vilniaus, Gariūnuose, esančioje „Perkūno“ trasoje šeštadienį surengė šventę vaikams ir tėvams. Vaikai, besidomintys motosportu, bet iki šiol nedrįsę išbandyti jėgų trasoje, turėjo puikią progą varžytis dvejose klasėse – 50 kub. cm ir iki 85 kub. cm. Taip pat vyko ir keturračių varžytuvės. Nugalėtojui įteikta Vilniaus miesto mero taurė. Greičiausias iš visų dalyvių buvo ir taurę laimėjo 12-metis Aurimas Mackonis Senųjų Trakų. Jauniausiam dalyviui – 6 metai.
Balys Bardauskas
Balys Bardauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Renginyje dalyvavo ir Beižionių vaikų globos namų auklėtiniai. Ši bendruomenė nuo seno garsėja meile motokrosui ir netgi turi savo nedidelę trasą.

„Modus grupės“ atstovai suteikė progą susirinkusiems išbandyti visureigius, o mamoms surengė ypatingą slalomą – mikroautobusiukais.

„Dojus Agro“ leido išbandyti nedidelius traktorius, „CF Moto“ vežiojo visus norinčius keturračiais, „Yamatecha“ leido išbandyti vaikiškus motociklus. O pats Balys pristatė vaikiškus bagius. Jis tikisi, kad ši, nedaugeliui regėta, transporto priemonė sulauks susidomėjimo, nes yra gana saugesnė, nei motociklas.

Idėjos autorius – pats Balys Bardauskas

Šį renginį Balys Bardauskas suplanavo savo iniciatyva, neremiamas sporto federacijų. Todėl pasikvietė draugus, bičiulius ir kolegas, neabejingus motociklų sportui. Juos vaišino lauko virtuvėje ruoštu šiltu maistu, todėl šeštadienio dargana motociklų entuziastų neišgąsdino.

„Perkūno“ trasą Balys Bardauskas įrengė savo iniciatyva ir 2018 m. rudenį čia surengė pirmą renginį, skirtą motociklininkams. Jame dalyvavo Arūnas Gelažninkas ir kiti Dakare dalyvavę sportininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius