Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benediktas Vanagas: „Toks džentelmeniškas „Toyotai“ dar nesu buvęs“

Trečiadienį vykusiame kalnuotame 4-jame Dakaro ralio etape „Toyota Hilux“ vairuojantis Benediktas Vanagas aplenkė 6 ekipažus ir finišavo 30 pozicijoje.
Benediktas Vanagas ir Sebastianas Rozwadowski
Benediktas Vanagas ir Sebastianas Rozwadowski

„Šios dvi dienos – maratonas. Reiškia, kad apie 800 km greičio ruožą turėsime įveikti be komandos pagalbos (palyginimui, tai visų metų Lietuvos ralio čempionatas).

Nusiteikimas šiai dienai – „SAFE MODE“. Toks džentelmeniškas „Toyotai“ dar nesu buvęs. Pirmus 150 km kaip Don Kichotai kovėmės su dulkėmis. Apsistumdžius akyse prašviesėjo. Paskutinius 100 km tempas krito, turėjom bėdų su vairo stiprintuvu. Iš praėjusių metų žinau pasekmes. Šiandien finišavome 30-ti. Norma – turint galvoje visą puokštę“, – sakė „General Financing – Autopaslauga by Pitlane“ komandai atstovaujantis B.Vanagas.

Pasak jo, šis etapas yra unikalus ne tik važiavimu aukštikalnėse, bet ir tuo, kad tai – pirmoji maratono diena. Maratonas maratone – taip būtų galima pavadinti šį reiškinį. Trečiadienio greičio ruožo ilgis buvo 429 km. Bendra dienos distancija – virš 600 km. Ralio lenktynininkai kilo į daugiau nei 4 km auštį virš jūros lygio. Vidutinis dienos aukštingumas sudarė apie 3,5 km.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius