Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Benediktas Vanagas vykdo pažadus: bando parduoti ralio „Škoda Fabia R5“

Du sezonus Lietuvos ralio čempionate ištikimai tarnavęs „General Financing team Pitlane“ ekipos automobilis „Škoda Fabia R5“ žvalgosi naujų šeimininkų. „Juoduoju vaiduokliu“ („Black Ghost“, – angl.) bolidą praminęs lenktynininkas Benediktas Vanagas įsitikinęs, kad ši technika dar kils ant nugalėtojų podiumo, rašoma pranešime.
„Rally Classic“
„Rally Classic“ / Luko Bendinsko nuotr.

„Šiuo metu esame panirę į pasirengimą Dakarui, bet greta to rūpinamės ir likusia komandos infrastruktūra. Mūsų komanda nuolat siekia progreso, todėl atsinaujinimas yra natūralus bei įprastas procesas. Manyčiau, kad kol kas nevertėtų pernelyg sureikšminti šio technikos pardavimo pasiūlymo. Šiandien automobilis stovi komandos bazėje, todėl jokie sandoriai dar tikrai neįvykę. Jis tiesiog pasiūlytas rinkai ir laukiame dėmesio ir potencialių pirkėjų“, – savo komandos naujienas komentavo B. Vanagas.

Viešai skelbiama parduodamo automobilio kaina – 179 tūkst. eurų.

Tiesa, šį automobilį lenktynininkas bandė parduoti ir prieš metus.

B.Vanago pareiškimas prie šių metų „Rally Classic“

Paskutinį kartą B. Vanagas šį automobilį pilotavo spalio 6-ąją Druskininkuose vykusiame „Rally Classic“.

Druskininkų ralio metu B.Vanagas išplatino pranešimą, kad gali atsisveikinti su lietuviškomis ralio trasomis bent keliems metams.

„Esu sakęs, kad ateičiai turime kitų planų, kurie nėra susiję su Lietuva. Socialiniuose tinkluose kilę klausimai – geri. Tačiau planus viešiname tik tada, kai suprantame, kad galime juos įgyvendinti. Šiuo metu turime keletą galimų kito sezono scenarijų. Apie juos paskelbsime, kai būsime tikri, kurio sieksime“, – nedaugžodžiavo „General Financing team Pitlane“ komandos lenktynininkas.

Dabar visas B. Vanago dėmesys krypsta į naująjį „Toyota Gazoo Racing Hilux“ visureigį, kuriuo kitų metų sausį startuos jau septintajame per savo karjerą Dakaro maratone. Tai jau ketvirtas „Toyota“ markės automobilis komandos bazėje, kuris tradiciškai pakrikštytas „Black Hawk“ („Juodojo Vanago“) vardu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius