-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Brawn“ komanda kitą sezoną vadinsis „Mercedes“

Vokiečių automobilių gamintojų milžinas „Mercedes“ nusipirko „Formulės-1“ komandą „Brown“, įsigydamas 75 proc. kontrolinį akcijų paketą, tačiau ir toliau bendradarbiaus su „McLaren“ ekipa. Naujosios komandos pilotai veikiausiai bus du vokiečiai, praneša BBC.
„Brawn“ kitą sezoną vadinsis „Mercedes“
„Brawn“ kitą sezoną vadinsis „Mercedes“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Brawn GP“

2009 metais debiutavusi bei pasaulio čempione konstruktorių ir pilotų įskaitoje tapusi „Brawn“ komanda nuo kito sezono vadinsis „Mercedes“. Pirmasis jos pilotas bus vokietis Nico Rosbergas, o antrojo vietą veikiausiai užims Nickas Heidfeldas.

Pastarasis dar nėra patvirtintas, tačiau su N.Rosbergu, praėjusį sezoną vairavusiu „Williams“ bolidą, sutartis jau pasirašyta. 2009 metų pasaulio čempionas Jensonas Buttonas vis dar didina savo kainą, tačiau panašu, kad „Mercedes“ juo daugiau nesidomi.

J.Buttonas ir jo vadybininkas Richardas Goddardas praėjusį penktadienį aplankė „McLaren“ štabą. Tikimasi, kad abi pusės susitars, nes „McLaren“ pasiūlys pasaulio čempionui dvigubai daugiau nei „Mercedes“. Anot J.Buttono, kitą sezoną „McLaren“ bolidas bus pajėgesnis nei buvusios jo komandos.

„Mercedes“ sporto direktorius Norbertas Haugas sekmadienį pareiškė, kad pradėjo derybas su N.Heidfeldu. „Mercedes“ remia idėją surinkti patyrusią ir pajėgią konkuruoti vokiečių komandą“, – agentūrai GPA sakė jis. Teigiama, kad Rossas Brawnas ir toliau eis komandos vadovo pareigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius