Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Broliai Lavrinovičiai Dakaro ralyje V.Žalai linki važiuoti „be didesnės žalos“

Iki kitų metų Dakaro ralio liko daugiau nei dvi savaitės, tačiau, panašu, dykumų maratono karštinė pamažu įsisiautėja visoje Lietuvoje. Štai „Lietkabelio“ krepšinio klubui atstovaujantys broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai nusprendė perduoti linkėjimų „Agrorodeo“ komandai.
Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, STOP kadras
Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, STOP kadras / STOP kadras iš vaizdo įrašo

„Norime palinkėti tau geros kloties, kad sektųsi ir Dakare, ir gyvenime“, – linksmame vaizdo įraše, kuriuo pasidalino „Samsonas Rally Rokiškis“ paskyra socialiniame tinkle „Facebook“, kalba krepšininkai.

Anot vieno iš brolių dvynių, svarbiausia, kad Vaidotas Žala šiemet važiuotų be rimtų incidentų ir ralio automobilis veiktų patikimai.

„Kitaip tariant, kad nepridarytumei žalos“, – šmaikštauja antrasis krepšininkas.

Krepšininkai žada „sirgti“ už Dakaro ralio sportininkus bei Vaidoto Žalos ir Sauliaus Jurgelėno ekipažui linki grįžti su pergale, o grįžus – užsukti ir į „Lietkabelio“ klubą aplankyti krepšininkų.

„Agrorodeo“ komanda lankėsi 15min studijoje, kur pasidalijo mintimis apie tai, kas laukia ateinančių metų ralyje, kaip sportininkai ruošiasi iššūkiui, papasakojo apie darbą vienoje komandoje bei atskleidė, kurios jų charakterio savybės priverčia nenuleisti rankų net, atrodytų, beviltiškiausiose situacijose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius