Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„CFMOTO Factory Racing Team“ ekipa ruošiasi lemiamai „Perimetro“ dienai

Penktadienį „CFMOTO Factory Racing Team“ komanda įveikė dar du didžiojo „Perimetro“ greičio ruožus, kurių bendras ilgis viršijo šimtą kilometrų. Šįkart Dariaus Biesevičiaus ir Adomo Gančieriaus ekipažas išvengė tiek klaidų, tiek techninių problemų ir dabar koncentruojasi į paskutinę varžybų dieną. Joje lauks naujas iššūkis – du greičio ruožai be mechanikų pagalbos.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Mariaus Kunigiškio nuotr.

Pirmame šios dienos greičio ruože „CFMOTO ZFORCE 1000 Sport“ bagiu lenktyniaujantis Dariaus Biesevičiaus ir Adomo Gančieriaus ekipažas parodė dvyliktą laiką SSV klasėje, o antrame buvo penkiolikti.

Pasak komandos navigatoriaus Adomo Gančieriaus, šįkart greičio ruožuose pavyko išlaikyti stabilų tempą bei išvengti klaidų.

„Pirmas ruožas pasižymėjo įvairove – lėtas vietas keitė greitos atkarpos ir atvirkščiai. Vienoje vietoje turėjome ir aštrią situaciją. Po tramplino leidomės jau link medžių, bet Darius sugebėjo bagį išlaikyti ant kelio.

Antras greičio ruožas buvo superinis. Tikrai įdomus ir techniškas, daug vingių, visur siaura. Buvo ką veikti tiek man šturmano vietoje, tiek Dariui prie vairo. Klojosi viskas mums labai gerai. Visgi likus kilometrui iki finišo gerokai paklaidžiojome, bet paaiškėjo, kad ten buvo klaida kelio knygoje, todėl rezultato prasme nesugaišome. Laikas bus skaičiuojamas iki klaidingo kelio knygos langelio“, – sakė Adomas Gančierius.

Šeštadienį „CFMOTO Factory Racing Team“ komandos laukia paskutinė varžybų diena. Ji bus kiek kitokia nei iki šiol buvusios. Du greičio ruožus, kurių bendras ilgis siekia 80 km, teks įveikti vieną po kito, be galimybės grįžti į serviso zoną pas mechanikus. Tačiau komanda situacijos nedramatizuoja – prie bagio vairo sėdi vienas geriausių mechanikų ir automobilių konstruktorių Lietuvoje Darius Biesevičius.

„Šiandien buvo viskas gerai, technika atlaikė. Bagis kai kada šiek tiek kaista, bet su šiuo reikalu jau susitaikėme ir pagal tai renkamės tempą, kad neperkaitintume. Nors rytoj nebus galimybės užsukti į bivaką, bet mes ir patys mokame viską pasidaryti, susitvarkyti. Svarbu turėti tik įrankių ir dalių, o aš jų bagyje tikrai vežuosi“, – sakė Darius Biesevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius