Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„CFMOTO Racing Team“ „Perimetro“ varžybas pradėjo akrobatiniais triukais

Varėnoje trečiadienį prasidėjusiame trečiame Lietuvos „Baja“ čempionato ir taurės etape, gausioje SSV klasėje startavo ir „CFMOTO Factory Racing Team“ komanda. Šįkart į varžybas ji delegavo vieną keturračio ekipažą, kuris šįkart – neįprastos sudėties, rašoma pranešime spaudai.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Mariaus Kunigiškio nuotr.

„Perimetro“ varžybose „CFMOTO Factory Racing Team“ komandai šįkart atstovauja Darius Biesevičius ir Adomas Gančierius. Jie čia startavo „CFMOTO ZFORCE 1000 Sport“ bagiu. Nors Darių Biesevičių matyti prie šio bagio vairo jau tapo įprasta, tačiau šturmano vietoje Audronę Kanopkinienę šįsyk pakeitė Adomas Gančierius. Keturratininkas „Perimetre“ būtų startavęs ATV įskaitoje, tačiau dar Albanijoje patirta rankos trauma jį nuo šios minties sulaikė.

Tačiau pirmieji dešimt prologo greičio ruožų kilometrų ekipažui nebuvo patys lengviausi. Duetas net du kartus apsivertė, bet traumų išvengė ir atsipirko tik koviniais technikos randais.

„Po trijų metų pertraukos vėl sėdau į šturmano vietą, tai sugrįžimas buvo toks įsimintinas. Prologe už dviejų kilometrų nuo starto nutiko „stogas“. Išlipome, atsivertėme. Jautėme, kad važiuojame be vieno priekinio pusašio.

O septintame kilometre trūko traukės antgalis ir vėl virtome ant stogo. Virtimai gana sėkmingi, tai viskas tvarkoje. Šturmano kėdėje bagyje man tikrai sunkiau nei prie keturračio vairo, bet greit priprasiu“, – sakė Adomas Gančierius.

Dėl dviejų virtimų per dešimt kilometrų ekipažas prologe klasifikuotas paskutinėje vietoje, tačiau Adomas Gančierius situacijos nedramatizuoja. Prieš akis dar trys lenktynių dienos ir daugiau nei 350 kilometrų. Pasak Adomo Gančieriaus, šios dienos prologo rezultatai bus anuliuoti dėl organizatorių klaidos, todėl dabar svarbiausia paruošti bagį ketvirtadienio kovai.

„Kelio knygoje, ten kur mes virtome, buvo klaida, todėl rezultatus anuliuos. O bagį mechanikai sutvarkys ir tęsime savo pasirodymą „Perimetro“ varžybose. Laikykite už mus kumščius. Tikiuosi, kad virtimų limitą su Dariumi jau išnaudojome ir daugiau to nekartosime“, – kalbėjo Adomas Gančierius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius