Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„D1Sport“ klubas renginio metu rinko lėšas suruošti vaikų globos namų auklėtinius į mokyklą

Šeštadienį visi važiavusieji pro Trakų Dvarkiemio restoraną bent trumpam stabtelėjo, kai pamatė pro šalį lekiančias „drifto“ bolidus, atliekančias įspūdingus viražus. Čia vyko D1SPORT auto klubo organizuotas labdaringas renginys „Las Pagirios“, kuriuo metu buvo renkami pinigai Vilniaus vaikų globos namų „Gilė“ auklėtiniams į mokyklą suruošti.
„D1Sport“ klubas renginio metu rinko lėšas suruošti  vaikų globos namų auklėtinius į mokyklą
„D1Sport“ klubas renginio metu rinko lėšas suruošti vaikų globos namų auklėtinius į mokyklą / Organizatorių nuotr.

Renginio metu kontroliuojamo šoninio slydimo asai parodė kvapą gniaužiančią šou programą, vyko grupių „Days of Eclipse“ ir „Timohi“ koncertas, žiūrovai turėjo galimybę išbandyti važiavimo „drifto“ taksi patiriamus pojūčius, o vakare startavo pirmos legalios orientacinės varžybos po Vilniaus ir Trakų miestus.

Organizatorių nuotr./„D1Sport“ klubas renginio metu rinko lėšas suruošti  vaikų globos namų auklėtinius į mokyklą
„D1Sport“ klubas renginio metu rinko lėšas suruošti vaikų globos namų auklėtinius į mokyklą

„Jaučiamės tiesiog puikiai, džiaugiamės, sulaukę tokio nuoširdaus mūsų idėjų palaikymo. Norime padėkoti visiems varžybų dalyviams, rėmėjams, aukojusiems pinigų, tiesiog atėjusiems ir dalyvavusiems. Visus pinigus, gautus iš dalyvių starto mokesčių, važiavimą „drifto“ taksi, paaukotus rėmėjų ir rastus mūsų aukų dėžutėje rugsėjo 1 dieną perduosim vaikų globos namams „Gilė“, o auklėtiniai žadėjo pradžiugint mus koncertu“, - sakė renginio organizatorius Kąstytis Alekna.

Taip pat renginio metu vyko „drifto“  asų pasirodymai, kurie privertė žiūrovus sulaikyti kvėpavimą bei aiktelėti iš nuostabos. Po vieną, du, tris ar net keturis startavę bolidų pilotai lėkdami dideliu greičiu vos už kelių metrų vienas nuo kito atliko pavojingus ir didelio meistriškumo reikalaujančius vairavimo triukus.

Pilotai veždavo auklėtinius iš vaikų namų „Gilė“ ir visus norinčius bei paaukojusius pinigų į labdaringą renginio fondą. Išbandyti „drifto“ taksi panoro net nuotaką, atvykusi su savo palyda prie Trakų Dvarkiemio fotografuotis. Kiek vėliau jos pavyzdžiu pasiekė ir jaunikis, šoninio slydimo metu patyręs tikrą adrenalino antplūdį.

Vakare startavusių orientacinių varžybų „Las Pagirios“ laimėtojais tapo „Perikupų“ komanda. Atlikę organizatorių paruoštas užduotis, suradę visus trasos punktus ir per  61 minute 36 sek. pasirodę finišo linijoje, komanda paliko toli užnugaryje savo varžovus ir įrodė, kad yra verta „Las Pagiriu“  laimėtojų titulo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius